Bakan Özer : Görevden alırkende verirkende kimseye soracak değilim; bu benim stilim alırımda veririm de

Bakan Özer : Görevden alırkende verirkende kimseye soracak değilim; bu benim stilim alırımda veririm de

Bakan Özer : Görevden alırken de verirken de kimseye soracak değilim; bu benim stilim alırımda veririm de

Mahkumun kötüsü gardiyana dert yanarmış; Amirin kötüsü astına dert yanarmış, Bakan’ın kötüsü de il müdürlerine mi dert yanar ?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer geçtiğimiz günlerde il milli eğitim müdürleriyle telekonferans yöntemiyle bir toplantı gerçekleştirdi…

Mahmut Özer il milli eğitim müdürlerine dert yandı…

Mahmut Özer’in milletvekillerinin telefonuna çıkmadığını, Kırıkkale il milli eğitim müdürü Yusuf Tüfekçi’nin görevden alınmasından sonra Kırıkkale Ak Parti milletvekili Ramazan Can’ın, Mahmut Özer’i 15 kez aramasına rağmen telefonuna bakmadığını muhatap almadığını yazmıştık.

Bu haberden hemen sonra yanına Ankara milletvekillerini de alarak birtakım açılışlarda bulunan Mahmut Özer’in ; milletvekilleriyle aramızda problem yok mesajı vermek istediği dikkatlerden kaçmadı.

Mahmut Özer il müdürleriyle yaptığı toplantıda il müdürlerini neden görevden aldığını tek tek izah etmeye çalışmış.

Kırıkkale il milli eğitim müdürünü neden görevden aldığını izah etmeye çalışan Mahmut Özer, yaklaşık 30 okul yıkım kararına rağmen yıkılmamış, sağlam okula ihtiyacım yok diye il müdürü bana yazı yazıyor diyerek il müdürünü alma gerekçesini anlatarak il müdürlerine dert yandı.

Mahmut Özer; görevden alma ve yeniden atamalarla ilgili de benim stilim bu, görevden alırım, yeniden göreve getiririm dedi.

Mahmut Özer, il müdürleri toplantısında Ankara, İzmir ve Gaziantep il müdürlerini uyararak okul yıkım kararlarının çıkmasına rağmen neden yıkılmadığını da sordu…

Toplantıda söz alan Eskişehir milli eğitim müdürü Pervin Töre’nin gereksiz ve çok uzun konuşması Mahmut Özer’i rahatsız etti.

Sonuç olarak; Mahmut Özer görevden almalarla ilgili gelen eleştiriler konusunda memuru olan il müdürlerine dert yandı…

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.