Bakan Selçuk:'Yüz yüze eğitime katılım oranları yüzde 80’in üzerine çıktı'

Bakan Selçuk:'Yüz yüze eğitime katılım oranları yüzde 80’in üzerine çıktı'

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan yüz yüze eğitime ilişkin açıklama geldi. Bakan Selçuk "Çok şükür ki desteğinizle 'Çocuğumu bu dönemde okula göndermem' diyen pek çok velinin fikri sizler sayesinde değişti ve salgın devam etse de yüz yüze eğitime katılım oranları yüzde 80’in üzerine çıktı" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ara Tatil Mesleki Çalışma Programı'nın açılışında öğretmenlere Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden seslendi.
 
Selçuk, her mesleki çalışma döneminde öğretmenlerle bir araya geldiğini, yapılanları ve yapılacakları konuşarak temennileri paylaştıklarını söyledi.

'YÜZ YÜZE EĞİTİME KATILIM ORANI YÜZDE 80'İN ÜZERİNE ÇIKTI'
 
Okullardaki Covid-19 ekiplerinde gönüllü çalışan meslektaşları sayesinde salgın sürecinde okulların, çocuklar için en güvenilir ve kontrollü alanlar olduğunu kamuoyuna gösterebildiklerini kaydeden Selçuk, "Çok şükür ki desteğinizle 'Çocuğumu bu dönemde okula göndermem' diyen pek çok velinin fikri sizler sayesinde değişti ve salgın devam etse de yüz yüze eğitime katılım oranları yüzde 80’in üzerine çıktı. Var olun" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.