Bakan Yılmaz, 15 Temmuz Şehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

Bakan Yılmaz, 15 Temmuz Şehitlerinin Ailelerini Ziyaret Etti

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sivas'ta 15 Temmuz şehitlerinin ailelerini ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'ın Zara ve Gölova ilçelerinde 15 Temmuz şehitlerinin ailelerine ziyarette bulundu.

Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında geldiği kentte, Sivas Belediyesi tarafından Kurt Deresi Bölge Parkı'nda yapılan "15 Temmuz Şehitler Ormanı"nın açılış törenine katıldı. Bakan Yılmaz, burada oluşturulan hatıra ormanına fidan dikti.

Daha sonra Zara ilçesine bağlı Canova köyüne geçen Yılmaz, 15 Temmuz şehidi Halil Kantarcı'nın babası Ali Kantarcı ve ailesiyle bir süre sohbet etti.

Buradan Gölova ilçesine bağlı Karaca köyüne giden Yılmaz, 15 Temmuz şehidi Sümer Deniz anısına yaptırılan çeşme ve hatıra ormanını gezdi.

İsmet Yılmaz, daha sonra şehidin evini ziyaret ederek babası Hüseyin Deniz ile bir süre sohbet etti. Yılmaz, Gölova ilçesine bağlı bazı köylerde de şehit ailelerine ziyarette bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.