Bakan Ziya Selçuk paylaştı: Meslek lisesi 'Video Laringoskop' cihazı üretti

Bakan Ziya Selçuk paylaştı: Meslek lisesi 'Video Laringoskop' cihazı üretti

Milli Eğitim Bakanı Selçuk paylaştı: Meslek lisesi 'Video Laringoskop' cihazını üretmeyi başardı<

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Meslek Liselerimiz, bu kez sağlıkçılarımızın sağlığı için üretti. Öğretmenlerimiz, yazılımını kendileri geliştirdikleri 'Video Laringoskop' cihazını üretmeyi başardı." açıklaması yaptı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamada meslek lisesi öğretmenlerinin sağlıkçılar için 'Video Laringoskop' cihazı üretmeyi başardıklarını duyurdu.

Bakan Selçuk'un binlerce yorum alan paylaşımı şöyle:

Koronavirüsle mücadelenin koruyucu meleği olan Meslek Liselerimiz, bu kez sağlıkçılarımızın sağlığı için üretti. Öğretmenlerimiz, yazılımını kendileri geliştirdikleri 'Video Laringoskop' cihazını üretmeyi başardı. Tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkürler.


Ziya Selçuk @ziyaselcuk
Koronavirüsle mücadelenin koruyucu meleği olan Meslek Liselerimiz, bu kez sağlıkçılarımızın sağlığı için üretti

Öğretmenlerimiz, yazılımını kendileri geliştirdikleri ‘Video Laringoskop' cihazını üretmeyi başardı

Tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkürler
Koronavirüsle mücadelenin koruyucu meleği olan Meslek Liselerimiz, bu kez sağlıkçılarımızın sağlığı için üretti. Öğretmenlerimiz, yazılımını kendileri geliştirdikleri 'Video Laringoskop' cihazını üretmeyi başardı. Tüm arkadaşlarıma yürekten teşekkürler

Anadolu Ajansı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.