Bir Müdürün Gittiği Okulu Değiştirmesi

Bir Müdürün Gittiği Okulu Değiştirmesi

Okul idareciliğindeki tecrübesi ile gittiği okulu maddi manevi değiştiren ve eğitim başarısını yükselten Koru Yüksel Çağlar ortaokulu müdürü Feyizan PEHLİVANLAR ...

 Okul idareciliğindeki tecrübesi ile gittiği okulu maddi manevi değiştiren ve eğitim başarısını yükseltenMuğla'nın Milas İlçesindeki  Koru Yüksel Çağlar ortaokulu müdürü Feyizan PEHLİVANLAR çalışmalarıyla çevresindekilerden takdir topluyor.Gittiği okullara kendi imkan ve çabaları ile maddi manevi destek sağlayan PEHLİVANLAR en son görev yeri olan Koru yüksel Çağlar Ortaokulunda da ilçe de isminden ve saygınlığından bahsettirmeye devam ediyor.

 Marmaris Hisarönü Köyünde 8 yıllık zorunlu eğitim kapsamında yapılmış olan yeni okul binası olan Hüseyin Durmaz İlköğretim Okuluna  ait tüm donanım ve  materyaller Müdür Yardımcılığı  sırasında gerek Milli Eğitim Bakanlığının katkıları gerekse çevreden aldığı yardımlarla yapılmasına vesile olan Pehlivanlar zaten idareciliğin ilk yıllarında okuluna yaptığı katkılar ile çevresinden takdir toplamıştı.Çalışkanlığını,2011 yılında Hisarönü Köyü sınırları içindeki Robinson Oteli ile yapmış olduğu çalışmalarla okula yaklaşık 30.000 Tl. değerinde çocuk oyun parkı kurdurtup, bir konteynır ve okulun dış cephe boyası yaptırılmasını sağlayarak da devam ettirmiştir.


  Görev yapmakta olduğu Koru Yüksel Çağlar İlkokul ve Ortaokul Müdürlüğüne atandığı 2011 yılından bu yana
*okul binasına kamera ve alarm sistemi,
*iki adet bahçe kapısı,
*her sınıfa internet bağlantısı ve projeksiyon kazandırma çalışmalarının yanı sıra
*okulun ihtiyacı olan yemekhanenin de içinde yer aldığı kantin,
*iki adet soyunma odası,
*2 adet WC. duş,
*sahne ve deponun
 da yer aldığı 246 metrekarelik ek binahayırsever Yüksel Çağlar’la işbirliği ile   2013 yılında bitirilmiştir.
İ
   İlçe de bir ilki de gerçekleştiren Feyizan hanım 
2011 yılında mevcut olan 1 adet  zihinsel engelli özel eğitim alt sınıfı sayısını  3 sınıfa çıkartmış olup  Milas’ ta ilk defa  bir okulda  Destek Eğitim sınıfı açılmasını sağlamıştır.

  Bu kazanımları ise kendi çaba ve gayretleri ile yapan 
okul Müdürü Feyizan Pehlivanlar hanımın göreve başlaması ile  okulun öğrenci başarısı 2011 yılında 30. sıralarda iken taşaımalı köy okulu olmasına karşın artık ilk onun içerisinde bulunmaya başladı.Her yıl yükselmekte olan okulun eğitim başarısı tüm eğitim çevrelerce de saygıyla karşılanmaktadır.

Mebpersonel.Com   

Bu  yazının tüm hakları Mebpersonel.Com'a aittir. İzin alınmadan veya açık   yapılan alıntıların takibi yapılır

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.