Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamadı. Bakan Mahmut Özer görevden alınıyor mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamadı. Bakan Mahmut Özer görevden alınıyor mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı alkışlamadı. Bakan Mahmut Özer görevden alınıyor mu?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt ziyareti sırasında yaşananlar kulisleri hareketlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na "Cumhurbaşkanı Erdoğan, " TÜİK randevu vermiyor. Bu da küplere biniyor. Devletin kurumlarının sana hesap verme sorumluluğu yoktur. Onlar hesabı sadece Cumhurbaşkanı ve ilgili bakanlara verirler. Ben istediğim zaman bu birimlerden bilgileri alırım" şeklinde seslendiği sırada yaşananlar kameralara yansıdı.

Bakan Mahmut Özer'de Lütfi Elvan Gibi Alkışlamadı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini salondaki herkes alkışlarken Milli Eğitim Bakanının alkışlamaması dikkatlerden kaçmadı. Hazine ve Maliye Bakanlığı görevi sırasında Lütfi Elvan'da geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerini alkışlamamış ve kısa süre sonra 'affını' istemişti.

İŞTE O ANLAR

MEB Personel Telegram kanalına katılıp konu ile ilgili en güncel ve hızlı gelişmelerden haberdar olabilirsiniz Ve sohbet bölümünde sorularınızı sorabilirsiniz.

MEB PERSONEL TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/MebPersonel

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.