Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez Milli Eğitim Bakanı'na ders verdi

Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez Milli Eğitim Bakanı'na ders verdi

Erdoğan'ın eski sağ kolu Turhan Çömez Milli Eğitim Bakanı'na ders verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski sağ kolu Turhan Çömez, Bakan Mahmut Özer'in "Ekmek üreteceğiz, okul çıkışındaki büfelerde düşük fiyatla satılacak" sözlerine çok sert çıktı. Çömez "Sen önce okul çıkışlarında düşük fiyatla satılan uyuşturucularla ilgilen." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Liselerde ekmek üreteceğiz, okul çıkışındaki büfelerde düşük fiyatla satılacak." demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eski doktoru ve eski sağ kolu Turhan Çömez’den de Bakan Mahmut Özer'in sözlerine yönelik bir paylaşım geldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 15 okulda ekmek fabrikası kurduklarını ve günlük 250 bin ekmek kapasitesine ulaştıklarını belirterek, “81 ilde 100 noktaya ekmek fabrikası kuracağız ve günlük 1 milyon ekmek üretim kapasitesiyle liselerin çıkışındaki satış büfelerinde vatandaşımızın düşük fiyatla ekmekle buluşmasını sağlayacağız” dedi.

Turhan Çömez, Milli Eğitim Bakanı Bakanı Mahmut Özer'in bu sözlerine sosyal medyadan tepki gösterdi.

Turhan Çömez'in paylaşımı şöyle:

"Milli Eğitim Bakanı Özer: “Liselerde ekmek üreteceğiz, okul çıkışındaki büfelerde düşük fiyatla satılacak."

"-Sen önce okul çıkışlarında düşük fiyatla satılan uyuşturucularla ilgilen." dedi.

Yenicag

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.