İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına 2 atama yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına 2 atama yapıldı.

İki Müdür Yardımcısı ataması yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığına Uygur ve Güçlü atandı

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü’nde iki Müdür Yardımcısı ataması yapıldı. İlgili kadrolara; Özgür Uygur ve Fevzi Güçlü atandılar.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ramazan Tamer Büyükküpçü'nün müdür yardımcılığı görevlendirmesine ise son verildi.

FEVZİ GÜÇLÜ KİMDİR?

Fevzi Güçlü yıllardır il Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı. Kamuoyu Fevzi Güçlü’yü Isparta Otizm Kongresindeki başarıyla yakından tanımaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

DR. ÖZGÜR UYGUR KİMDİR?

1979 yılında doğan Dr. Özgür UYGUR ilköğrenimini ve ortaöğrenimini Antalya’da tamamladı. 1997 yılında Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi, İngilizce Öğretmenliği Bölümüne kayıt yaptırdı. 2001 yılında lisans programından mezun oldu. 2002 yılında İstanbulKüçükçekmeceİlçesi Kadriye Moroğlu Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmenliğine atandı. Askerliğini 2003 yılında Mardin’de yedek subay öğretmen olarak yaptı. 2005 yılında Antalya Topallı İlköğretim Okulunda İngilizce Öğretmeni olarak görev yaptı. 2009 yılında Akdeniz Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Bölümünde yüksek lisans programından mezun oldu. 2007 ile 2013 yılları arasında Serik Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde İngilizce Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2008 yılında Millî Eğitim Bakanlığı Ders Kitabı Hazırlama komisyonlarında görev aldı. 2014 yılından itibaren Türkiye’nin ilk proje okullarından biri olarak seçilen Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi’nde Okul Müdürü olarak görev yaptı. Görevi süresince yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası pek çok projede yer aldı; sosyal, sanatsal, bilimsel, sportif ve kültürel çalışmaların nitelikli bir şekilde yürütülmesine olanak sağladı. Ulusal Lise Öğrencileri Sempozyumları, MUN etkinlikleri, Münazara Turnuvaları düzenleme ve 40 adet yazılı ve görsel yayın çıkarma başarıları bunlardan birkaçıdır. Görev süresi içerisinde kurumunun Türkiye’de Ortaöğretim Kurumları arasında tek ve ilk;dönemi itibariyle tüm dünyada 36 kurumdan bir tanesi olarak Avrupa Okul Ağı bünyesinde faaliyet gösteren ve Yaşayan Laboratuvar olarak tasarlanan Geleceğin Sınıfı Laboratuvarı’na (FCL-ErünaLAB 6.0) sahip olmasında büyük bir pay sahibi olmuştur. 2020 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Doktora programını başarıyla tamamladı. 2022 yılı Ocak ayı itibariyle Isparta İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandı.Evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.