İl Milli Eğitim Müdürü MEB Bakanı ile yapılan Toplantıdan Ağlayarak Çıktı.

İl Milli Eğitim Müdürü MEB Bakanı ile yapılan Toplantıdan Ağlayarak Çıktı.

İl Milli Eğitim Müdürü MEB Bakanı ile yapılan Toplantıdan Ağlayarak Çıktı.

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in de katıldığı toplantı sonrası odadan ağlayarak çıktı.


Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bir takım ziyaretler için geldiği Bilecik'te ilk olarak valiliği ziyaret etti. Alp kıyafeti giyen öğrencilerin karşıladığı Bakan Özer, ardından il, ilçe milli eğitim müdürlerinin katıldığı toplantıya geçti. Valilik toplantı salonunda Bakan Özer, verilen sunum sırasında İl genelinde güçlendirilecek toplam okul sayısını sordu. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ve İnşaat Emlak Biriminden Sorumlu Şube Müdürü Süleyman Özdemir'in verdiği bilgilerin çelişmesi üzerine bakan tepki gösterdi. İl Müdürü Akyol, yaşanan olaylardan sonra gözyaşları içerisinde dışarı çıktı.

Okul ihtiyacı yokmuş

Ardından sitemiz muhabiri Cem Kaan Toka'nın Bakan Özer'e "Bakanım Bahçelievler Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinde 30 bin nüfus mevcut. Bu mahallerde bir tane lise yok. Mahalle sakinleri lise talep ediyorlar" sorusunu sordu. Bakan Özer, hemen İl Müdürü Akyol'u yanı çağırarak "Bu mahallelerde okul ihtiyacı var mı?" sorusunu sorarken, il müdürü ağlamaklı bir şekilde "Yok efendim" cevabını verdi.

Öte yandan Bakan Özer'in AK Parti Bilecik İl Başkanlığı ziyaretinde İl Müdürü Akyol hakkında bir kaç şikâyet iletildiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.