İl Müftüsünden öğretmen ve öğrencilere umre çağrısı

İl Müftüsünden öğretmen ve öğrencilere umre çağrısı

İl Müftüsünden öğretmen ve öğrencilere umre çağrısı

Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, ara tatilde öğretmen ve öğrenciler için umre kayıtları başladığını söyledi.

İl Müftüsü Ali Gülden, Diyanet İşleri Başkanlığınca öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik 2022 yılı ara tatil dönemi ile 2023 yılı yarıyıl tatilinde düzenlenecek olan umre turları için kayıtların başladığını belirtti.

Müftü Gülden, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ara dönem ve yarıyıl tatili dönemlerini kutsal topraklarda geçirmek isteyen öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimize özel düzenleyeceğimiz umre turları için kayıt dönemi başladı” dedi.

Birinci dönem ara tatilinde 7 günlük umre programı

Öğretmen, öğrenci ve velilere yönelik birinci dönem ara tatilinde düzenlenecek olan 7 günlük umre programı için başvurular, 11-28 Ekim arasında alınacak. Kontenjanın sınırlı sayıda olduğu ve taksit imkanının da sunulduğu umre programına başvurular, il ve ilçe müftülükleri ile e-devlet üzerinden yapılabilecek. Bu umre programına katılanlar, 12 Kasım’da yola çıkacak ve 19 Kasım’da da yurda dönmüş olacak.

Üniversite öğrencilerine yönelik umre programı

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2022 ve 2023 yılı umre organizasyonları kapsamında, üniversite öğrencilerine yönelik de 7 günlük umre programları düzenleyecek. Dört tur şeklinde düzenlenecek umre programları, 3 Aralık 2022 ile 19 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yozgat Hakimiyet

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.