İlçe MEM'in araçları için özel park çalışması Sınav Haftasına Denk Gelince Öğrenci Ve Veliler İsyan Etti.

İlçe MEM'in araçları için özel park çalışması Sınav Haftasına Denk Gelince Öğrenci Ve Veliler İsyan Etti.

İlçe MEM'in araçları için özel park çalışması Sınav Haftasına Denk Gelince Öğrenci Ve Veliler İsyan Etti.

Alanya Şehit Abdullah Ümit Sercan Anadolu Lisesi arka giriş kapısında iddiaya göre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü araçlarına özel park alanı oluşturmak için kaldırım çalışması başlatıldı. Çalışma kapsamında okulun elektrikleri kesilince sınıflardaki elektronik akıllı tahtalar çalışmadı. Okul kantininde yiyecek ve içecek sıkıntısı da yaşanırken sınav stresi yaşayan öğrenciler yoğun gürültüye isyan etti..

Sınıfların bulunduğu okulun arka cephesinin hemen yanında devam eden ve ağır iş makinelerinin de kullanıldığı çalışmalardan dolayı okul şantiye alanına döndü. Yoğun gürültü ders esnasında sınıflarda yankılanıyor. Öğretmenler, öğrenciler ve veliler duruma tepkili..

ÖĞRETMENLER DURUMA TEPKİLİ:

sinav-haftasinda-ogrencilere-insaat-iskencesi-2.jpg

İsmini vermek istemeyen okulda görevli öğretmenler duruma tepki göstererek 'İlçe Milli Eğitim MÜdürlüğü araçları için özel bir park alanı oluşturuyor. Okulun arka girişinde kaldırım genişletme çalışması kapsamında bazı alanlar daraltıldı. O alanın da özel araç parkına dönüştürüleceği söyleniyor. Bunun üzerine bir de okul etrafı şantiye alanına döndü. Düşümcesizce plansız yapılan bir çalışma bu. Öğrencilerimiz zaten sınav haftası nedeniyle stresli günler geçiriyor. Sadece birkaç gün daha sabredebilirler ve ara tatilde çalışmalar yapılabilirdi. Akıllı tahtalar dahi çalışmadı..' sözleriyle serzenişte bulundu.ÖĞRENCİ VELİLERİ TEPKİ GÖSTERDİ.

SZamansız çalışmalara tepki gösteren öğrenci velileri 'Sınav haftasında böyle bir çalışma başlatmak doğru mu, hiç mi düşünülmedi. SAdece 4 gün daha bekleyebilirlerdi. Çocuklarımız sanki bir şantiye alanına gönderiyoruz.' sözleriyle tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.