İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ataması Yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ataması Yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ataması Yapıldı.

Konya Ahırlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Ömer Öz, görevine başladı. İlçe Müdürü Öz, "Konya'mızın küçük fakat en güzide ilçelerinden olan Ahırlı'da eğitim öğretim adına sorumluluğu üstlenmenin, görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyor, bizleri bu göreve layık görenlere teşekkürlerimi sunuyorum." açıklaması yaptı.

Ahırlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Öz'ün göreve başlama mesajı;

detay1665054407.jpg

Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, gençlerimize ve Ahırlı'mıza bizlerden önce hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılarının devamını diliyorum.Eğitim öğretimin her alanında, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini ekleyebilmek gayesiyle, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza, değişim ve dönüşümlerin hızlı yaşandığı bu dönemde düşünen, anlayan ve yorumlayan, ürettiklerini insanlık için kullanan, milli ve manevi değerleri özümsemiş bireyler yetiştirmeyi yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte başaracağız, büyük bir aile olacağız. Ekip ruhuyla çalışan eğitim ordusuna inanmanızı, geleceğimizi sağlam bir irade ile ahlaki ve bilimsel düzeyde zirveye taşıyabilmek adına göstereceğimiz gayrete destek vereceğinizi biliyorum.

Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, personellerimize, velilerimize ve tüm Ahırlılılara saygı ve sevgilerimi sunarım.

Ömer ÖZ kimdir?

1984 yılında Konya Seydişehir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Seydişehir'de tamamladı. 2007 yılında Celal Bayar Üniversitesi Demirci Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2012-2015 yılları arasında Van'ın Saray ilçesinde, müdür yetkili öğretmen, müdür vekili, 2015-2018 yılları arasında İstanbul Bağcılarda öğretmen ve müdür yardımcısı görevlerinde bulundu. 2018-2020 yıllarında Konya ili Ahırlı İlçesi Akkise Atatürk İlkokulunda sınıf öğretmeni, 2020-2022 yıllarında Ahırlı merkez Ahırlı Atatürk İlkokulu-Ahırlı Şehit Samet Bütün Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yaptı. 04.10.2022 tarihinde görevlendirilmiş olduğu Ahırlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Ömer Öz, Eğitim Yönetimi alanında tezsiz, Uzaktan Eğitim alanında tezli olmak üzere iki yüksek lisans mezunu olup, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında doktora eğitimine devam etmektedir. Aynı zamanda Web Tasarım ve Kodlama (ön lisans) mezunu olup, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (lisans) öğrencisidir. Dijital dönüşüm, dijital liderlik, açık ve uzaktan eğitimde Endüstri 4.0, veriye dayalı okul yönetimi gibi konularda akademik çalışmalar yapan Ömer Öz, bir çok hizmetiçi eğitime katılmış, sempozyum ve konferanslarda bildiriler sunmuş, seminerler vermiştir. Ömer Öz, evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.