
İstanbul'da Bakanlık ve Valiliğin Kararına rağmen Okul Spor Salonları Kiraya Veriliyor
İstanbul'da Bakanlık ve Valiliğin Kararına rağmen Okul Spor Salonları Kiraya Veriliyor
MEB, Okul Aile Birlikleri tarafından işletilecek kantin vb. yerler dışında kalan açık alanlarda (açık alan, salon vb.) herhangi bir işlettirme ve işletme faaliyeti gerçekleştirilmemesini istediğine dair resmi yazılar İl Müdürlüklerine göndermişti.
10.09.2021 tarihli resmi yazıda İstanbul valiliği de ,okul Spor salonlarının spor kulüplerine öğrencilerin kullanmadığı saatlerde ücretsiz kullanıma açabilecekleri ifade etmiştir.
İşte o yazı.
Görüldüğü Mevzuat kiralama işlemine izin vermez iken kulüpler resmi sitelerinde bu okullarda hangi saatlerde çalışma yapacaklarını duyuruya çıkmış durumdalar.
Teşvikiye Spor Kulübü internet sitesinden Http://tesvikiyeiSk.com/ antrenman programlarına bakıldığında örnek olarak Şehit Murat Demirci Ortaokulu ,Saadet Özel Mes. Eğt. Mer gibi okulların spor salonlarında kurslar verildiği açıkça ortadır.
Şimdi Bakanlık ve Valilik emrini hiçe sayan bu okul müdürleri kimden kuvvet alarak, okulları bu şekilde yönetmektedir.
Okullardaki bu işleyişten il ve ilçe müdürlerinin haberi hiç mi yoktur?
Haberleri varda göz mü yummuşlardır ?
Yoksa bu kulüplerden herkes bir çıkar mı elde etmiştir?
Bakanlığı bu konuda göreve davet ediyoruz..
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.