İşte Belgeler Hani sehvendi? Milli Eğitim Müdürlüğü sehven açıklamasından utanır mı?

İşte Belgeler Hani sehvendi? Milli Eğitim Müdürlüğü sehven açıklamasından utanır mı?

İşte Belgeler Hani sehvendi? Milli Eğitim Müdürlüğü sehven açıklamasından utanır mı?

Mevlana Teknik ve Anadolu Lisesinde okul müdürü Suzan Çiner’in okula kendisine özel WC yaptırdığı iddialarına karşın hem kamuoyunun bazı kesimleri hemde Milli Eğitim Müdürlüğü durumunun sehven olduğunu söyleyerek kamuoyuna sunulan haberlere tepki göstermişlerdi. Ancak WC kapısını yapan firma ile okul müdürü arasında ki whatsapp konuşmaları ortaya çıktı. Yazışmalarda ilgili firmanın kapı kaplamalarına ilişkin görselleri Okul Müdürü Suzan Çiner’e gönderdiği ve onay aldığı gözlendi.

722-2292022-231423.jpeg

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne müdür olarak atanan Suzan Çiner’in kendisine özel olan ve üzerinde Müdür WC yazılı tuvaletle ilgili iddialar uzun süre gündemi meşgul etti. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise ilgili firmanın Müdür WC yazılı kaplamayı sehven yani yanlışlıkla yapıştırdığı iddia edildi.

722-2292022-231447.jpeg

Ancak haber merkezimize ulaşan belgeler durumun sehven olmadığını aksine Okul Müdürü Suzan Çiner’in durumdan haberdar olduğunu ortaya çıkardı.

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden kamuoyunu yanıltmak ve gerçeğin üzerini kapatmaya çalışmak adına yapılan SEHVEN açıklamasına rağmen ilgili firmanın okul müdürü Suzan Çiner’e tüm kapı kaplama fotoğraflarını attığı ve onay aldığı ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.