Koncuk'tan Avcı'ya Yönetici Atama Cevabı

Koncuk'tan Avcı'ya Yönetici Atama Cevabı

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Facebook Üzerinden Açıklamalarda Bulundu.

 İşte o açıklamalar:

NABİ AVCI 20 yılda bu kriterleri sağlayamayan da yönetici olmasın, diyor.Sayın Bakan,mesele bu kriterleri tespit edecek taraflı idarecilerde. Bir çoğu yandaş, taraflı insanların objektif değerlendirme yapması mümkün mü?
Kaldı ki, bu adamların onca kriteri değerlendirebilmesi akla izana da uygun değildir.Bir çoğu, henüz şube müdürü olmuş bu kişilerin, mevcut yöneticileri tanıması da mümkün değildir.Yaşananlar faciadır.  Anayasa Mahkemesi de, davayı görüşmek, karara bağlamak, bu hukuksuzluğa son vermek yerine kış uykusuna yatmış bir görüntü içindedir.
Yargı, bu ülkede güveni tamamen kaybetmek üzeredir.Bu gidişatta, yargı adamları, en az siyasi iktidar kadar sorumludur.Artık, hukuk devleti, bir metinden ibaret görünmektedir.Adalet mülkün temeli olmaktan çıkmak üzeredir.Bu kantar elbet birgün sizi de tartacaktır.Uyanalım, uyandıralım.Bu ülke kimsenin, keyfince davranacağı bir ülke değildir, kimsenin babasının çiftliği de değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.