MEB Genel Müdürünün , Okul Müdürleri ile yapılan toplantıda elini masaya vurarak tehditkar üslubu tepki topladı.

MEB Genel Müdürünün , Okul Müdürleri ile yapılan toplantıda elini masaya vurarak tehditkar üslubu tepki topladı.

MEB Genel Müdürünün ,Okul Müdürleri ile yapılan toplantıda elini masaya vurarak tehditkar üslubu tepki topladı.

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 No'lu Şube Başkanı, Eğitimi Emir Komuta İle Yönetemezsiniz Bayım! köşe yazısını EBS Başkanı Elini Masaya Vurarak Okul Müdürleri İle Konuşan MEB Yöneticilerini Uyardı haberimizde paylaşmıştık.

İlgili yazıda MEB'de üst düzey bir yöneticinin ,okul müdürleri ile yapılan bir toplantıda okul müdürlerine karşı üslubunu Eğitimi Emir Komuta İle Yönetemezsiniz Bayım! şeklinde eleştirmişti.

Mebpersonel.com sitemize bu konu ile ilgili iletişim formu aracılığıyla gelen mesajlarda ;15 Kasım tarihinde saat 14:00'da çevrim içi olarak MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim TOPÇU başkanlığında Ortaöğretimden sorumlu il millî eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ile tüm proje okulları müdürlerinin katıldığı eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirme toplantısında yaşandığı ifade edildi.

Eğitim Bir Sen İstanbul 6 No'lu Şube Başkanın yazısında ismini vermediği Elini masaya vurarak okul müdürleri ile tehditkar bir üslupla konuşan üst düzey MEB bürokratın ,MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim TOPÇU olduğu ortaya çıkmış oldu.

Öğretmenlikten, Daire Başkanlığına oradan da kimin referansıyla nasıl Genel Müdür olduğunu ise sonraki haberlerimiz de mebpersonel.com'da bulabileceksiniz.

Halil İbrahim TOPÇU'nun bu yaşanan olaylardan sonra nasıl bir üslup ortaya koyacağı şimdiden merak konusu oldu gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

MEB Ortaöğretim Genel Müdürü Halil İbrahim TOPÇU'nun okul müdürlerine karşı elini masaya vurarak tehditkar bir dil ile yapmış olduğu toplantıdan bir kaç görüntü.

15171644-whatsapp-image-2021-11-15-at-15-00-36.jpg15171642-whatsapp-image-2021-11-15-at-14-49-50-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.