MEB Yeğitek'te Görev Almak İsteyen Öğretmenler İçin Başvurular Başladı.

MEB Yeğitek'te Görev Almak İsteyen Öğretmenler İçin Başvurular Başladı.

MEB Yeğitek'te Görev Almak İsteyen Öğretmenler İçin Başvurular Başladı.

MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü İçerik Geliştirme Uzmanı (Senaryo Yazımı) Alımı Ve İçerik Geliştirme Uzmanı (Teknik) Alımı konusunda Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitim Yayınları ve Medya Yönetimi Daire Başkanlığında görev almak isteyenler https://basvuru.eba.gov.tr/ adresi üzerinden başvuru yapabilecek.

yegitekk.png

Konu ile ilgişi https://basvuru.eba.gov.tr adresinde yer alan açıklamalar.

İçerik Geliştirme Uzmanı (Senaryo Yazımı) Alımı

Başvuran adayların Millî Eğitim Bakanlığı personeli olması gerekmektedir. Adaylar, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitim Yayınları ve Medya Yönetimi Daire Başkanlığında görevlendirilecektir. Senaryo yazımında görev alacak kişilerin bu yetkinliğe sahip olması beklenmektedir. Yürütülecek çalışmalar süreç içerisinde yüz yüze veya uzaktan görevlendirme ile sağlanacaktır.

İçerik Geliştirme Uzmanı (Teknik) Alımı

Profil Bilgileri

Başvuran adayların Millî Eğitim Bakanlığı personeli olması gerekmektedir. Adaylar, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitim Yayınları ve Medya Yönetimi Daire Başkanlığında görevlendirilecektir. İçerik geliştirme süreçlerinde görev alacak kişilerin teknik üretim becerisine sahip olması beklenmektedir. Yürütülecek çalışmalar süreç içerisinde yüz yüze veya uzaktan görevlendirme ile sağlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.