MEB YKS Tekrar Testleri 3. Soru Destek Paketini Yayınladı!

MEB YKS Tekrar Testleri 3. Soru Destek Paketini Yayınladı!

MEB lise YKS öğrencileri için hazırlanan üçüncü soru destek paketini yayınladıklarını açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, lise öğrencilerinin çözmeleri için hazırlanan ve 750 soru içeren üçüncü soru destek paketini yayınladıklarını açıkladı. Bakan Selçuk açıklamayı resmi Twitter hesabından yaptı. Yaptığı resmi açıklamada, “Liseler için 750 soru içeren 3. Destek Paketi yayımlandı. 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencilerimizin ilk dönem gördüğü eğitimleri pekiştirmeleri ve tekrar etmeleri amacıyla soru paketlerini yayınlıyoruz. Bu sorular sayesinde eksikliklerinizi görecek ve telafi edebileceksiniz” açıklamalarında bulundu.

MEB 750 Soruluk Yeni Destek Paketini Açıkladı!

Geçtiğimiz haftalarda 2 adet daha farklı soru destek paketi yayımlayan MEB, yayımlanan son paketle birlikte öğrencilerin çözmesi için toplam 2 bin 500 soru yayımladı. Yayınlanan son soru destek paketi birinci döneme ait derslerin ikinci ünitelerinden oluşuyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan sorulara odsgm.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Sorulara Ulaşmak İçin Tıklayın!

Yeni Soru Paketleri Gelmeye Devam Edecek!

Bakan Selçuk, tekrar testlerinin hazırlanmasında emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Soru Oluşturma ve Geliştirme Daire Başkanlığı çalışanlarına ise özel olarak teşekkürlerini sundu. Bakan ayrıca, her sınıf için hazırlanan soru destek paketlerinin gelecek haftalarda da yayımlanmaya devam edeceğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.