Meb'de Paralel Mücadele Hız Kesmiyor

Meb'de Paralel Mücadele Hız Kesmiyor

Meb'de Paralel Mücadele Hız Kesmiyor

17 ve 25 Aralık operasyonlarından sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, paralel yapı ile mücadele ederken yargı ve emniyette olduğu gibi bazı kamu kurumlarında yönetici düzeyinde bulunanlar son sürat HİZMETE devem diyor

. Son örnek Adıyaman’da yaşanıyor. Milli Eğitim Bakanlığında son yasal değişiklikle birlikte bir çok yöneticinin görevine son verilirken Adıyaman’da paralelle mücadeleye müdahale edildigi konusuluyor. Milli Eğitim Bakanlığı nin Çelikhan gibi ilçe Milli Eğitim Müdürü atamalarini iptal etmesine rağmen Adıyaman valiliğinin aynı gorevleri devam ettirmesi Bakanlığın mücadelesine ilin müdahalesi olarak degerlendirilmis durumda.

 

MAHKEME KORUMUŞTU

İlçe Milli Eğitim Müdürü, yapılan usulsüzlükler gerekçesi ile önce görevden alınmış ve peşinden yapılan müdahalelerle Ağrı Hamur ilçesine gönderilmişti. Başarılı okul müdürlerine baskı yaptığı, okullarda açılan kursları iptal ederek  öğrencileri sözde paralel yapının kurslarına  gönderttirdiği iddiaları huzursuzluklara neden olmuştu. Hamur ilçesine sürgün edilen İlçe Milli Eğitim Müdürü, açtığı davayı kazanarak eski görev yeri Çelikhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine  tekrar dönmüştü.

PSİKOLOJİK DESTEK OLARAK DEGERLENDIRILDI

18 Nisan 2014 tarihinde www.celikhanajans.com da yapılan haberde Kaymakamlik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlugu makaminin Kermes acilisi adi altinda  katıldiklari faaliyet, psikolojik destek olarak degerlendirilmisti.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.