Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temiz şehit yakını ve gazileriyle görüştü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temiz şehit yakını ve gazileriyle görüştü

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temmuz Gazisi Tarih öğretmeni Muhammet Fatih Zengin ve 15 Temmuz Şehidi Öğretmen Yusuf Elitaş'ın eşi Serpil Elitaş ile makamında bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 15 Temmuz'un 4'üncü yıl dönümünde, öğretmen şehit Yusuf Elitaş'ın eşi Serpil Elitaş ve 15 Temmuz gazisi tarih öğretmeni Muhammet Fatih Zengin ile makamında görüştü.

Elitaş ve Zengin, o gece ve sonrasında yaşadıklarını Bakan Selçuk ile paylaştı. 

Yusuf Öğretmenin son dersini vatan sevgisiyle verdiğini belirten eşi Serpil Elitaş, "Bu ülkede inanıyorum ki yarınlarımıza sahip çıkacak, vatanını seven nice öğrencisi oldu Yusuf'un." diyerek duygularını ifade etti.

15 Temmuz gecesi Ankara'da Genelkurmay Başkanlığı önünde darbecilere karşı mücadele veren Zengin, "Tarih öğretmeni olarak, genç nesillere 15 Temmuz'u anlatmayı bir vazife biliyorum." diye konuştu.

"Aziz milletimizin her daim birlik, beraberlik içinde olmasını ve bir kez daha bu tür hadiselerin yaşanmamasını temenni ediyorum." diyen Bakan Selçuk da 15 Temmuz gecesinin karanlığını aydınlığa kavuşturmak için sokaklara dökülen milletimizin her ferdine ayrı ayrı teşekkürlerini ilettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.