Öğretmenlerin Aralık Ayı Ek Ders Ücreti Erken Ödenecek

Öğretmenlerin Aralık Ayı Ek Ders Ücreti Erken Ödenecek

Öğretmenlerin Aralık Ayı Ek Ders Ücreti Erken Ödenecek

Öğretmenlerin 2022 yılı Aralık ayı ek ders ücretleri 2022 yılı bitmeden ödenecek.

Öğretmenlerin maaş karşılığı üzerinde girdiği ek ders karşılığı ders, nöbet, İYEP, DYK, belletmenlik ücretleriyle varsa sınav görevli ücretleri aralık ayı bitmeden öğretmenlerin hesaplarına yatırılacak.

Her ayın 1'inden 30/31'ine kadar ödeme yapan il-ilçe milli eğitim müdürlükleri 1-31 Aralık 2022 tarihlerini kapsayan ek ders ücretlerini, her ayın 15'inde ödeme yapan il-ilçe milli eğitim müdürlükleri 15-31 Aralık 2022 tarihlerini kapsayan ek ders ücretlerini, hafta bütünlüğüne göre ek ders ödemesi yapan il-ilçe MEM'ler ise 28 Kasım - 31 Aralık 2022 tarihlerini kapsayan ek ders ödemelerini en geç 30 Aralık 2022 Cuma Gününe kadar ödeyecek.

Ek ders ödemeleri 2022 yılı bütçesinin kapatılmasından dolayı erken ödenecek. Bu hususta ek ders ödemelerinde hata yapılan durumların telafisi yeni yıla girildiğinde daha zor olacak. Dolayısıyla okul müdürlüklerinin ek ders ücret puantajlarını zamanında işlemesi ve herhangi bir hataya mahal verilmemesi büyük önem arz etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.