Şube Müdürlerine Rotasyon Yapılacak mı?

Şube Müdürlerine Rotasyon Yapılacak mı?

MEB'de Şube müdürleri rotasyonu ne zaman olacak?

 Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), 2018 yılında Şube Müdürlüğü için normal şartlarda Mayıs/Haziran döneminde gerçekleştirecek. Yani MEB'de görev yapan şube müdürlerinin yeri normal şartlar altında önümüzdeki hafltalarda değiştirilecek.

 Fakat son zamanlarda yer alan hakim görüş ve tahminlere göre bakanlığın şube müdürleri için gerçekleştirmeyi planladığı rotasyonları 1 yıl erteleme ihtimalinin olduğu düşünülüyor. Bakanlık bu konuda ne kadar verecek henüz bilinmiyor.

 Bakanlık, şube müdürlüğü rotasyon takviminin değişmesiyle  ilgili şu ana kadar bir takvim yayınlamadı. MEB'de şube müdürlüğü rotasyon işlemlerinin ertelenip ertelenmeyeceğine ve ertelenirse tarihin ne olacağına bakanlık karar verecek.

 Şube müdürlüğü rotasyonuyla ilgili gelişmeleri yakından takip edip siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Mebpersonel

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.