Veliler:Koca koca okumuş öğretmenler, idareciler resmen kendilerini tatmin ediyor.

Veliler:Koca koca okumuş öğretmenler, idareciler resmen kendilerini tatmin ediyor.

Veliler:Koca koca okumuş öğretmenler, idareciler resmen kendilerini tatmin ediyor.

İzmit Gültepe Mahallesi’nde bulunan, resmi açılışı da bu yıl içinde yapılan Hacı Zehra-Hacı Ahmet Hamdi Çepni İlkokulu hakkında şikayet var.

Özgür Kocaeli Gazetesi haberine göre Veliler, bu okuldaki idari kadro ve öğretmenlerin bazılarından şikayetçi.

Konuyu defalarca CİMER’e de yazan veliler, seslerini bir kez de gazetemiz aracılığı ile duyurmak istedi.

Şimdiye kadar pek bir sonuç alamadıklarını belirten okurumuz şunları anlattı:

“Sabah İstiklal Marşı’na yetişemediği için küçük çocukları kenara çekiyorlar, rencide ediyorlar. Kimin ne derdi var, neden geç kalmış ilgilenmiyorlar. Koca koca okumuş öğretmenler, idareciler resmen kendilerini tatmin ediyor.

Bu kadar kalitesiz insanları nasıl bir araya getirmeyi başardınız hayret ediyorum. Avrupa’da ve diğer tüm gelişmiş ülkelerde böyle bir davranış, böyle bir uygulama yok. Artık ne olur gelişsin bu sistem. Daha anasının kuzusu ilk defa okul hayatı gören miniklere ‘Allah sizin kahretmesin’ diyen bir öğretmenden okul bahçesinde daha 6-7 yaşındaki çocuğunu bu kafadaki insanlara emanet ettiği için merakla bekleyen velilere ‘Veliler hadi bay bay size hadi bay bay size’ diyerek resmen dalga gecen daha kendi disipline olmamış bir idareciden ne hayır gelir?

Umudum 1 tane değerli bir insan çıksa da şu yeni açılan güzel okulumuza yakışır yönetici ve öğretmenleri atar. Rabbime dua ediyorum."

https://www.ozgurkocaeli.com.tr/

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.