Yüreğir Anadolu lisesi Okul Müdürü istifa etti

Yüreğir Anadolu lisesi Okul Müdürü istifa etti

Adana Yüreğir Vali Ziyapaşa Anadolu lisesi Okul Müdürü Ve Memursen Kadınlar Komisyon Başkanı Ayşe Tetik istifa etti

Adana Yüreğir Vali Ziyapaşa Anadolu lisesi Okul Müdürü Ve Memursen Kadınlar Komisyon Başkanı Ayşe Tetik istifa etti

Ayşe Tetik kimdir?

Ayşe Tetik 1965 yılında Adana'nın Hürriyet mahallesinde dünyaya gelmiştir.

1968 yılında Almanya'ya işçi olarak giden ailesi ile birlikte gurbet hayatı yaşamaya başlamışlardır. İlkokul eğitimini Almanya'nın Fruhlenberg şehrinde tamamlayan Tetik, daha sonrasında ortaokulu vatanında okuyup, vatanına hizmet etme düşüncesiyle Türkiye'ye gelmiştir. Lise Dönemini Paksoy Kız Lisesi'nde tamamlayıp üniversitenin temellerine kendini hazırlamıştır.

1982 yılında Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Bölümünü kazanıp derece ile mezun olmuştur. 1989 yılında ilk görev yeri olan Tokat Erbaa Endüstri Meslek Lisesine Kimya Öğretmeni olarak atanmıştır.

1995-2003 yılları arasında, memleketine olan sevdasi ile Adana'ya tayin isteyip Tepebağ İmam Hatip Kız Lisesi'nde Müdür Yardımcısı olarak görevinin başına geçmiştir.

2003-2010 yılları arasında Şakirpaşa Ortaokulu ve İsmet İnönünü Endüstri Meslek Lisesinde Kimya Öğretmenliğine devam etmiştir.

2010-2014 yılları arasında Akkapı Endüstri Meslek Lisesinde Müdür Baş Yardımcısı olarak görev yapmıştır.

2014 yılından günümüze kadar Vali Ziyapaşa Anadolu Lisesinde Müdür Olarak Görevinin Başında Devam etmektedir.

Adana Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Kadın Komisyonları Başkanı görevini hala sürdürmektedir

Evli ve 4 kız çocuk sahibidir. En büyük kızı Elektrik Elektronik Mühendisi, 2. kızı Fen Bilgisi Öğretmeni, 3. kızı Grafiker Ve 4. kızı İmamhatip Fen Lisesindedir. Kızlarının eğitimine her şeyden daha çok önem vermiştir ve iyi yerlere gelmelerini sağlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.