20 Bin Öğretmen kararname bekliyor.

20 Bin Öğretmen kararname bekliyor.

20 Bin Öğretmen kararname bekliyor.

18 MART 2020 tarihidnen MEB tarafından geerçekleştiren 20 bin öğretmen ataması sonrası atanan öğretmenler göreve başlamak için kararnalerin illere gönderilmesini bekliyor.Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK bu konuda daha önce yaptğı açıklamada Koranavirüs salgını nedeniyle oulların kapalı olması nedeniyle bu sürecin geciktiği bu konuda çalışmaların devam ettiğini ifade etmişti. MEB dün 20 bin yeni öğretmen için ek atama takvimini yayınlaması sonrası kararname bekleyen 20 bin öğretmen kendi durumları içinde MEB'den müjdeli haberi bekliyorlardı bu açıklama MEB tarafından yapılmadı. 

Bu konuda  başta atanan öğretmenler gerekse  sendikilar  atamanın son ayağı olan kararnamlerin bir an önce illere gönderilemsi için sosyal medya ve diğer mecralarda yetkililere mağdruyetlerini dile getirip bir an önce müjdeli bir haber bekliyorlar.

MEB"in bu konuyada bir çözüm arayışında olduğu ve kararname bekleyen öğretmenlere çok kısa bir süre zarfında müjdeli haberi vermesi bekleniyor.

 Her türlü  sorularınızı sormak için bizi instagram adresimizden takip edebilirsiniz.

İnstagram adresimizi takip etmek için tıklayınız

Bu konudaki gelişmleri mebpersonel.com sitemizden takip edebilsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.