2015 Ağustos Öğretmen Atamaları En Çok Gündeme Gelen Branşlar

2015 Ağustos Öğretmen Atamaları En Çok Gündeme Gelen Branşlar

2015 Ağustos Öğretmen Atamaları En Çok Ses Getiren Branşlar

 2015 Ağustos Öğretmen Atamaları En Çok Ses Getiren Branşlar
2015 Ağustos Öğretmen atamaları için 37 Bin Kadro 109 branşa dağıtılacak. Atama bekleyen Öğretmenler kendi branşlarına en çok kadronun verilmesi için sosyal medyanın tüm imkanlarını  kullanarak branş branş mücadele ediyorlar. Bazı branşlar gündeme çok sık gelmekteler. Özellikle twitter üzerinden her gün bir hastag açarak seslerini yetkililere duyurmaya calışan öğretmenler, en çok kadroyu kendi branşlarına verilmesini istiyorlar. Bazı branşın öğretmenleri yaptıkları videolarla, fotoğraflarla bunu yetkililere duyurmaya çalışıyorlar.

En çok ses getiren branşları ve istedikleri kadro sayılarını siz ziyaretçilerimize paylaşıyoruz...

1) BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ
Atama bekleyen Bilişim Öğretmenleri bu alanda üstünlüğü ele geçiren ve açık ara önde olan branş olarak göze çarpıyor. Atama bekleyen Bilişim Öğretmenleri 2015 Ağustos Öğretmen atamasında 5000 kadro talep ediyorlar... Özellikle twitter üzerinde açtıkları hastaglerle sürekli gündeme gelen Bilişim Öğretmenlerinin en çok ses getiren branş olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca Bilişim Öğretmenlerinin 5 Bin Atama için açtıkları imza kampanyasında toplamda 5 Bin imzayı geçmeleri çok iyi mücadele ettiklerinin göstergesi.


2) SINIF ÖĞRETMENLERİ
Atama bekleyen öğretmenleri de yine en çok ses getiren adından çok söz ettiren bir branş. Atama bekleyen sınıf öğretmenleri Ağustos Öğretmen atamalarında kendi alanlarına 15 Bin Kadro talep ediyorlar. Özellikle twitter üzerinde bir çok ünlü ismin desteğini alan sınıf öğretmenleri iyi organize olmuş alanlar arasında yerini almış gibi gözüküyor.


3) EDEBİYAT ÖĞRETMENLERİ
Atama bekleyen Edebiyat öğretmenlerinin de ses getirdiğini söylemek mümkündür. Atama bekleyen Edebiyat Öğretmenleri Ağustos Öğretmen Atamalarında kendi branşlarına 10 Bin kadro verilmesini istiyorlar...


4) OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLERİ
Atama bekleyen okul öncesi öğretmenlerinin Ağustos Öğretmen Atamalarındaki talebi 10 Bin kadro. Bunun için mücadele eden okul öncesi öğretmenleri özellikle açtıkları imza kampanyaları ile ses getirdiler.


5) LİSE MATEMATİK ÖĞRETMENLERİ
Lise Matematik Öğretmenleri de göze çarpan diğer bir branş. Lise Matematik Öğretmenlerinin Ağustos Öğretmen Atamalarındaki talebi 10 Bin Kadro.


Bu branşlar harici Tarih Öğretmenleri, Sosyal Bilgiler Öğretmenleri, Fen ve Teknoloji Öğretmenleri, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve İngilizce Öğretmenlerinin de kendi alanlarına verilecek kadro sayılarının çok olması için mücadele verdiklerini  söylemek mümkündür..

Bilindiği üzere Ağustos Öğretmen Atamalarında 37 Bin Öğretmen adayı kadroya geçirilecek. 

MebPersonel.com/ÖzelHaber
www.mebpersonel.com

Bu yazının tüm hakları  mebpersonel.com'a aittir. "www.mebpersonel.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.