2015 Özür Grubu Atamaları Ne Zaman?

2015 Özür Grubu Atamaları Ne Zaman?

2015 Özür Grubu Atamaları Ne Zaman? 2015 Özür Grubu atamalarına ilişkin MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den Açıklama geldi. Açıklamada Başvuruların ne zaman olacağı ve ne kadar atama olacağı gibi kelimelerde bulundu. Açıklamayı okumak ve yorum yapmak için "2015 Özür Grubu Atamaları Ne Zaman?" adlı haberimizde alt kısımdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz

 2015 Özür Grubu Atamaları Ne Zaman?. İl içi, il dışı , rotasyon derken sırada özür grubu atamaları bulunmakta. Özür Grubu atamaları ile ilgili ise  MEB Müsteşarı Yusuf Tekin tarafından açıklama yapıldı. Özür grubu atama başvurularının ne zaman yapılacağı, atamaların ne zaman yapılacağı gibi kelimelerden bahseden Yusuf Tekin'in Açıklamasını okumak için haberin alt kısmına bakabilirsiniz

MEB Özür Grubu Atamaları  için başvuruları 13-25 Aüğustos tarihleri arasında alacak. Konu ile ilgili açıklama MEB Müsteşarı Yusuf Tekin tarafından twitter adresi üzerinden yapıldı. 



İşte O açıklama 


"Değerli arkadaşlar özür grubu yer değiştirme başvurularını 13-25 Ağustos arasında alacağız. Bu yıl Yapacağımız 37.000 atamaya ilişkin takvimi de Sn. Bakanı'mızın da TV de söylediği gibi inşallah bu hafta ilan edeceğiz. Ayrıca kesintisiz üç yıl konusu da Başbakanlık'ta, çözülecek insallah "



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.