2016 Eş durumu atamaları(Özür Grubu) ne zaman

2016 Eş durumu atamaları(Özür Grubu) ne zaman

2016 Eş durumu atamaları(Özür Grubu) ne zaman yapılacak?

  2016 yılı eş durumu atamaları ne zaman yapılacak? Özür grubu atamalarının yapılacağı tarih belli oldu mu? Milli Eğitim Bakanlığı eş özrü tarihleri açıklandı mı? MEB yer değiştirme işlemleri, eş tayini işlemleri ne zaman yapılacak? gibi soruların cevaplarını haberimizde bulabileceksiniz. Bakanlığın eş, sağlık vb. grubu özürlerden dolayı öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri takvimi ne zaman, MEB öğretmenlerin yer değiştirme işlemleri tarihi belli oldu mu? 

 MEB eş durumu tayinleri ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı 22 Ocak 2016 Cuma günü 2015-2016 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminin son bulması ile Özür Grubu atamaları için düğmeye basacak. Özür Grubu atamaları bilindiği üzere eş durumu ve sağlık özrü gibi nedenlerin başını çektiği Milli Eğitim Bakanlığı öğretmenlerinin yer değiştirme işlemleri, atamaları ifade ediyor.


  Özür grubu atamaları ne zaman gerçekleştirilecek? 2016 yılı ilk özür grubu atamaları Şubat ayında gerçekleştirilecek. 22 Ocak'tan sonra MEB, özür grubu atamalarına dair bir takvim belirleyecek. Özür grubu atamaları muhtemelen Şubat ayının ortalarına kadar gerçekleştirilecek. Atamaların gecikmesi veya ertelenmesi gibi bir durum şu an için söz konusu bile değil. Çünkü özür grubu atamalarının peşine 30 bin öğretmen ataması gerçekleştirilecek. Bu özür grubu atamaları branşlara bağlı boş/dolu kadroların belirlenmesi ve 30 bin atamanın hangi branşlara yapılacağını da etkileyecek.

 2015-2015 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminde yapılacak Özür Grubu atamaları için Milli Eğitim Bakanlığı bir takvim belirleyecek. Takvim belirlendiği an siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız. 2016 yılı Özür Grubu atamaları hakkında merak edilen her türlü soru her zamanki gibi yine Mebpersonel.com'da olacak.

 Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.