30 Bin Öğretmen Atama Kontenjanları Ne Zaman Açıklanır?

30 Bin Öğretmen Atama Kontenjanları Ne Zaman Açıklanır?

2016 Şubat 30 Bin Öğretmen Atama Kontenjanları Ne Zaman Açıklanır? Şubat ataması 30 bin ne zaman yapılır? Branşlara göre kontenjan dağılımları ne zaman açıklanır? MEB

 2016 Şubat 30 Bin Öğretmen Atama Kontenjanları Ne Zaman Açıklanır? Branşlara göre kontenjan dağılımları ne zaman açıklanır?  2016 Şubat Ataması Ne Zaman Yapılacak? MEB 30 bin öğretmen atamaları ne zaman?  2016 Öğretmen Atamaları Ne Zaman Yapılacak? MEB Şubat Ataması 30 bin öğretmen ne zaman atanacak? 30 bin öğretmen ataması 2016 Şubat ataması ile ilgili detaylar haberimizde.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2016 Şubat ayı içerisinde 30 bin öğretmen ataması yapmayı planlıyor. Kadro meclisten geçti. Peki atama süreci ne zaman başlayacak?

30 bin atamanın önünde şu an için tek engel özür grubu öğretmen atamaları kaldı. Kadrolu öğretmenlerin özür grubu tercih süreci devam ediyor. Atama sonuçları ise 25 Ocak'ta açıklanacak. MEB, 25 Ocak tarihinden sonra 30 bin ilk atama duyurusuna çıkabilecek. 

25 Ocak tarihinden itibaren dolu/boş kadrolar da kesinleşmiş olacak. Kontenjanlar da yine bu tarihten sonra açıklanabilir.



Yeni öğretmen atama sistemine göre atanacak öğretmenler ilk dönem istedikleri ilde staj görecekler. Asıl görev yerlerine 2016 Eylül ayından itibaren gidecekler. Maaşları ise 2016 Mart ayından itibaren yatacak.

Gelişmeleri takip ederek sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

2016 Yılı Şubat atamaları 30.000 kontenjan dağılımı tahmini:




HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.