AK PARTİ Döneminde 475 Bin Öğretmen Atandı- Öğretmen Atamaları

AK PARTİ Döneminde 475 Bin Öğretmen Atandı- Öğretmen Atamaları

AK PARTİ Döneminde 475 Bin Öğretmen Atandı- Öğretmen Atamaları

 Ak Parti Samsun Milletvekili Adayı Adem Tuncer, iktidarın hizmetlerinin bile bile inkar edilmesini eleştirdi. ‘Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür’ diyen Tuncer, ‘Maaleseff çok çabuk unutuyoruz.

Türkiye yüzyıldır bu haldeymiş gibi hareket ediyoruz.Yapılanlar muhalefet tarafından iftira gölgesinde bırakılmak isteniyor.

ÖĞRETMEN ATAMALARI




 Bizim dönemimizde eğitimde çağ atlandı. 235 bin derslik yaptık, 471 bin öğretmen atadık, Türkiye’deki toplam 870 bin öğretmenin 475 binini biz atadık. Eğitimi teknoloji ile tanıştırdık.Biz geldiğimizde 76 üniversite vardı, 117 üniversite kurduk, şimdi 193 üniversite var.

Ulaşım da aynı şekilde. 17 bin km bölünmüş yol yaptık. 26 havaalanı vardı, şu anda 53 ilimizde havaalanı var, millet hava yoluyla tanıştı. 9 ilimizde doğalgaz vardı, şu anda 74 ilimizde doğalgaz var. Aynı şekilde sağlık sistemi… 737 hastane, 1737 ilk basamak sağlık tesisi kurduk. 12 yılda ekonomi 230 milyar dolardan, 830 milyar dolara çıktı. Bir gencimizin lisans bursu 45 TL İDİ, şimdi aynı genç 330 TL alıyor.Yüksek lisans bursu 660 TL, doktora bursu 990 TL.

YENİDEN DEMOKRASİ VE İSTİKRAR

12 yıl içinde demokrasiyi toparladık, yasakları kaldırdık, özgürlük alanlarını genişlettik.DGM’leri kaldırdık, EMASYA’yı kaldırdık, işkenceyi tarihe gömdük, olağanüstü hali kaldırdık, anadil ve lehçeler üzerindeki yasakları kaldırdık, başörtüsü yasağını kaldırdık, katsayı zulmünü bitirdik.Türkiye’de herkesin istediği gibi siyasi propaganda yapmasının önünü açtık.Siyasi partilerin kapatılmasını imkansızlaştırdık. Azınlık vakıflarının varlıklarını iade ederek her dine gösterdiğimiz saygıyı ortaya koyduk.

HEDEFİMİZ

Amacımız AK Partinin 367’nin üzerinde milletvekili ile meclise girmesini sağlayarak 28 Şubat’ın sınırlayıcı zihniyetinin değil, 12 Eylül’ün darbecilerinin, 5 generalinin belirlediği, Danışma Meclisinin yazdığı anayasa değil, milletin yazdığı yeni bir anayasayı inşa etmektir. Ülkemizin ayak bağı olan bu anayasadan kurtulmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.