Amorti Kazanan Numaralar Milli Piyango 2016

Amorti Kazanan Numaralar Milli Piyango 2016

2016 Milli Piyango Amorti Kazanan Numaralar Belli

 Amorti Kazanan Numaralar Milli Piyango 2016   31 Aralık 2015 Perşembe gecesini 1 Ocak 2016 Cuma gününe bağlayan gece yılbaşı olarak kutlanıyor. Yılbaşı zamanlarına denk gelen Milli Piyango İdaresi tarafından gerçekleştirilen çekilişlerde her zaman daha fazla bilet satılıyor. 2016 yılı Milli Piyango Amorti kazanan numaralar hangileri? Bu yıl amorti numaraları ne? Hangi numaralara bu yıl amorti vurdu? Bilet parasını geri almak için hangi numaralar gelmiş olmalı? gibi sorular vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

 2016 yılı Milli Piyango çekilişi ile birlikte amorti kazanan numaralar oldukça merak edilmeye başlandı. Amorti biletler hangi numaralara çıktı? sorusu merak ediliyor. Amorti bilet numaraları ilerleyen saatlerde açıklanacak. Bu bilet numaraları açıklandığı an 2016 yılı Yılbaşı Milli piyango çekilişi amorti numaralarını sizlere duyuracağız. Amorti çıkan biletin anlamı bilet değerinin geri alınmasıdır. Örneğin çeyrek, yarım veya tam bilet alan birisine amorti çıkması durumunda aldığı bilet karşılığında para iadesi alacaktır.

 2016 yılı Milli piyango çekilişi amorti bilet rakamları nedir? sorusunun cevabı yakın zamanda cevap bulmuş olacak. Amorti biletlere çıkan ikramiyeleri en kısa MP bayisinden alabilirsiniz.  Amorti veya herhangi bir yılbaşı milli piyango biletine çıkan ikramiyelerin de ayrıca 1 yıl içerisinde alınması gerekmektedir. 2016 yılı Milli Piyango idaresi taradınfan çekilen yılbaşı çekilişinin milli piyango amorti rakamları birazdan bu sayfada olacak.

 Amorti numaraları açıklandığı an bu ekranda görülecek, sayfayı yenilemeye ve bizi takip etmeye devam ediniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.