Atama bekleyen öğretmenler 12 Haziran'da basın açıklaması gerçekleştirecek.

Atama bekleyen öğretmenler 12 Haziran'da basın açıklaması gerçekleştirecek.

Atama bekleyen öğretmenler sendikaların da desteğiyle 12 Haziran'da Ankara Ulus Meydanında basın açıklaması gerçekleştirecek.

Atama bekleyen öğretmenlerimiz 12 Haziran Pazar günü Ankara Ulus Meydanında EBS,TES ve diğer büyük sendikaların da desteğiyle basın açıklaması gerçekleştirecek. Bazı illerden kalkan otobüsler yola çıktı. Yarın saat 14.00'da yapılacak basın açıklamasında 50 bin öğretmen atama resmi duyurusu talep edilecek.

Bilindiği üzere 1 atama döneminde yalnızca Ocak ayının sonunda 15 bin öğretmen ataması yapıldı ve de Mart ayında Milli Eğitim Bakanı Sayın Mahmut Özer'in 'atama olacak, endişe etmesinler' sözünden bu yana 101 gün geçti. 2022-2023 yılı eğitim-öğretim dönemine yetiştirileceği söylenen öğretmen atamalarının ise 2022 kpss'ye 2 ay gibi kısa bir süre kalmasına rağmen henüz resmi duyuru gelmedi. Hal böyle olunca da öğretmenlerimiz Ankara'da sürecin resmiyete dökülmesi için sendikalar ile birlikte basın açıklamasında bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.