Atama Bekleyen  Öğretmenler Devlet Bahçeli İle Görüştü

Atama Bekleyen Öğretmenler Devlet Bahçeli İle Görüştü

Atama bekleyen Branş Öğretmenleri MHP Genel Merkezi'nde Devlet Bahçeli ile görüştü. 40 000 Öğretmen ataması talebini Devlet Bahçeli'ye ilettiler.

 Atama bekleyen Branş Öğretmenleri önceki gün MHP Genel Merkezine giderek Genel Başkan Devlet Bahçeli ile makam odasında görüştüler. Atama mağduriyetlerinden ve talepten bahseden Öğretmenler Şubat Ataması için destek sözü aldılar.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, " Her zaman tam destek verdiğini ve devam edeceğini belirtti. Twitter,facebook gibi sosyal medya hesaplarından dile getireceğini mecliste de tekrar kendisi bizzat ilgileneceğini ve destek vereceğini" söyledi. 

Atama bekleyen Öğretmenler Şubat 15 000 atamasının 330 000 Atama bekleyen Öğretmen için yetersiz olduğunu ve Şubat atama sayısınız en az 40 000'e çıkmasını talep ediyorlar ve bunun mücadelesini her ortamda sürdürüyorlar.
(Mebpersonel/ÖzelHaber)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.