Atama bekleyen öğretmenler yüzüncü yıla 100 bin atama bekliyor

Atama bekleyen öğretmenler yüzüncü yıla 100 bin atama bekliyor

Atama bekleyen öğretmenler yüzüncü yıla 100 bin atama bekliyor

Atama bekleyen öğretmenlerimiz sosyal medya üzerinden taleplerini dile getiriyorlar.

Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı olarak nitelediği bu yüzyılda eğitim camiasının talebi 100 bin öğretmen ataması.

#YüzüncüYıla100binÖğretmen tagıyla beklentilerini dile getiren öğretmenlerimiz şu yorumları yapıyor:

Mücadeleniz mücadelemiz Şubat ve eylül atamalarında toplamda 100 bin atama elzem hale gelmiştir emekli sayısı 3600le birlikte çok olacaktır Bu yüzden öğretmenlerimizin talepleri dikkate alınmalı #YüzüncüYıla100binÖğretmen

Tüm Öğretmenlerin ortak duyurusu: -100 bin atama ve atama ilanının toplu şekilde açıklanması. - Tüm branşlar için adaletli dağılım. - Mülakatların kaldırılması.

Eğitimde oluşan boşluklar, yerini atanıp vatanına milletine hizmet eden öğretmenlere devredilmelidir. Eğitimde gençlere verilen vaatler yalnızca öğretmenler tarafından gerçekleştirilebilir.

@tcmeb

@RTErdogan

Bugün rekor katılımla Bir milyon tweet ile birlikteliğimizi göstermeye geldik Yerimiz sınıflar Okullardır Yüzüncü yıla yüz bin öğretmen ataması y

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.