Atanamayan öğretmen bakın ne iş yapıyor?

Atanamayan öğretmen bakın ne iş yapıyor?

Atanamayan öğretmen bakın ne iş yapıyor?

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Akşemsettin Mahallesi SSK Caddesinde esnaf, vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.Hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı yaşadıklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar sorun ve sıkıntılarını Milletvekili Aydınlık’a ileterek, destek istedi.

Milletvekili Aydınlık, Ziyareti sırasında ataması yapılmayan bayan öğretmenin sorununu da dinledi. Ataması yapılmayan bayan öğretmen yaptığı açıklamada; “Sayın Vekilim ben Üniversite mezunuyum ancak atanamadım. Daha yüksek puan almam için de dershaneye gitmem gerekiyor. Maddi durumumuz yerinde olmadığı için dershaneye de gidemiyorum.Şu anda kardeşimle birlikte iş yeri kiralayarak, giyim mağazası açtık. Hayat pahallılığı ve yüksek fiyatlardan dolayı satış yapamıyoruz. Bu nedenle, esnaflıkta da sıkıntı yaşıyoruz.Biz 10 kardeşiz, Kardeşlerim içerisinde yalnız ben Üniversite mezunuyum. Atamam yapılmadığı için aile olarak ta sorun yaşıyoruz” dedi.

whatsapp-image-2022-03-22-at-110104-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.