Bakan Özer'den Eş durumu için yardım isteyen öğretmenin durumu ne oldu

Bakan Özer'den Eş durumu için yardım isteyen öğretmenin durumu ne oldu

Bakan Özer'den Eş durumu için yardım isteyen öğretmenin durumu ne oldu

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa temasları kapsamında Eyyübiye ilçesindeki Halilurrahman Ortaokulunu ziyaret etti. Okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Bakan Özer, sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet ettmişti.

Bakan Özer okuldan ayrıldığı sırada yanına giden İlknur Yanbul isimli öğretmen, eş durumu tayin başvurusunu yapmayı bir gün ile kaçırdığını söylemişti.

İstanbul’da öğretmen olan eşinden 3 yıldır ayrı yaşamak zorunda kaldığını söyleyen İlknur öğretmen, dilekçesini Bakan Özer’e vermişti.

Dilekçeyi alan Bakan Özer, konuyla ilgileneceğini söylemişti.

Geçtiğimiz gün eş durumu atamaları sonuçları açıklandı ve bir çok öğretmen atanamadı şimdi bu konuda Bakan Özer'den İL EMRİ bekleyen binlerce öğretmen var.

Acaba Bakan ÖZER'den yardım isteyen öğretmenin eş durumu ataması için bir çözüm bulundu mu?

Öğretmen, İlknur Yanbul konu hakkında şu şekilde açıklamalarda bulunmuştu.

Sevinçten ne yapacağını şaşırdı

Bakan Özer’in dilekçesini alıp konuyla ilgileneceğini söylemesi üzerine büyük mutluluk yaşayan İlknur öğretmen, sevincini arkadaşlarına sarılarak gösterdi.

Eş durumu tayin başvurusunu bir gün ile kaçırdığını belirten İlknur Yanbul, “Başvuruları bir gün ile kaçırmıştım. Kendisine ilettim. Dinlediği için kendisine çok teşekkür ederim. Destek olacaklarına da inanıyorum. Eş durumu başvurunu sadece bir gün ile kaçırmıştım. Başvuru süreci bitti. O yüzden derdimi kendisine ilettim. Eşimden 3 yıldır ayrı yaşıyoruz. Benim bu mutluluğum o yüzden” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.