Beşiktaş Liverpool Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş Liverpool Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Beşiktaş - Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda? (UEFA Kupası 26 Şubat Perşembe) UEFA Avrupa Ligi 2. tur 2. maçında Beşiktaş, 1-0'ın rövanşında İngiltere'nin güçlü ekibi Liverpool'u ağırlayacak. Beşiktaş Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Liverpool UEFA Avrupa Ligi maçına dair tüm detaylar Mebpersonel.com'da...

 UEFA 1-0 Rövanşında Beşiktaş-Liverpool maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Liverpool maçı ne zaman nerede oynanacak? İlk maç nerede ne zaman oynanacak? Beşiktaş Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Liverpool UEFA Avrupa Ligi maçına dair tüm detaylar haberimizde.

UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst turan çıkan temsilcimiz Beşiktaş, Liverpool ile önemli bir karşılaşmaya çıkıyor. Beşiktaş Liverpool maçı ne zaman nerede saat kaçta hangi kanalda? Beşiktaş Liverpool maçına dair detaylar haberimizde.

UEFA’nın Nyon kentindeki merkezinde gerçekleştirilen kura sonrası Beşiktaş ve Trabzonspor’un ikinci turdaki rakipleri belli oldu. Kura çekimine seribaşı olarak katılan Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nin ikinci turundaki rakibi İngiliz ekibi Liverpool oldu. Trabzonspor’un rakibi ise İtalyan ekibi Napoli oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde 26 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da başlayacak Beşiktaş-Liverpool maçı Star TV'den yayınlanacak.



Şampiyonlar Ligi’nden Avrupa Kupası’na düştü

Liverpool Şampiyonlar Ligi B grubunu 5 puanla 3.sırada bitirmişti. Liverpool grubunda Real Madrid, Basel, Ludogorets Razgrad gibi takımlarla mücadele etmişti. Beşiktaş ise UEFA Avrupa Ligi C grubunu 12 puanla 1.sırada tamamlamıştı.

Liverpool 308 Milyon Euro Ediyor

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi ikinci turundaki rakibi Liverpool’un takım değeri 308 milyon Euro. Kadrosunda Raheem Sterling, Steven Gerrard, Rickie Lambert ve Balotelli gibi isimlere sahip olan İngiliz ekibi kadrosunda bir de Türk futbolcu Emre Can’ı bulunduruyor.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Liverpool ile eşleşmelerini NTV Spor’a değerlendirdi. Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Nur Çebi, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Liverpool ile eşleşmelerini değerlendirirken, “Turu geçeceğiz, Liverpool düşünsün” dedi. Liverpool ile eşleşmenize ilk tepkiniz ne oldu?” sorusuna Çebi, “Liverpool düşünsün. Türk spor kamuoyu güzel bir maç seyredecek. Bizden çok şu anda onlar gerilmişlerdi. Liverpool’u eleyeceğiz. İngiltere’de görülecek bir işimiz var. Rövanşı alacacağız” dedi.

Liverpool Bu Tura Nasıl Geldi?

Liverpool, Şampiyonlar Ligi’nde de ligdeki gibi tökezledi. Sadece haksız bir penaltıyla Ludogorets’i yenebildiler. Grupta güçlü Real Madrid ile baş etmeleri beklenmiyordu. Zaten İspanyol devine kolay şekilde iki kez yenildiler ancak Basel’i arkalarında bırakacakları tahmin ediliyordu. İngiliz ekibi Basel’e karşı bir yenilgi, bir beraberlik alabildi ve Şampiyonlar Ligi’nde Avrupa Ligi’ne düştü.


Beşiktaş’ta sıra Liverpool’da

Beşiktaş, Avrupa kupası maçlarında genellikle karşılaştığı İngiliz takımlarına alışkın. Beşiktaş, Temmuz’da iki Ada ekibiyle karşılaştı. Wigan’a 2-1 yenildi, Hereford’u 6-0′la bozguna uğrattı. İstanbul’da da Chelsea’yi 1-0′la geçti. Ardından Arsenal’i sarstı ama yıkamadı. 0-0′ın rövanşında rakibine 1-0 yenilerek elendi. Gruplarda Tottenham geldi. Londra’da 1-1′le elinden kaçırdığı Tottenham’a İstanbul’da acımadı. 1-0′lık skorla rakibine üstünlük kuran Kartal liderliği de kaptı. Şimdi sıra bu sezon 6. İngiliz olan Liverpool’a geldi.

Liverpool İçin Olimpiyat Stadı’nın Yeri Ayrı

Liverpool için Olimpiyat Stadı’nın yeri bambaşka. Devresini 3-0 geride bitirdikleri maçta Milan ile 3-3 berabere kalmış ardından penaltılarla Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine taşımışlardı. Beşiktaş, İngiliz ekipleriyle oynadığı 18 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik, 8 yenilgi aldı.

Avrupa Ligi’nde Liverpool ile eşleşen Beşiktaş’ın taraftarları, 7 yıl önceki maçın İngiltere’deki rövanşı için uçak biletine koştu. Liverpool’a en yakın direkt uçuş noktası olan Manchester’a bilet 878′den 2 bin liraya fırladı.

Beşiktaş 26 Şubat günü 1-0'ın rövanşında Liverpool ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

UEFA Avrupa ligi temsilcimiz Beşiktaş 26 Şubat günü 1-0'ın rövanşında Liverpool ile İstanbul'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda seyircisinin önünde karşı karşıya gelecek.

Olimpiyat'a geliyor
 
Liverpool için Olimpiyat Stadı'nın yeri bambaşka. Devresini 3-0 geride bitirdikleri maçta Milan ile 3-3 berabere kalmış ardından penaltılarla Şampiyonlar Ligi kupasını müzelerine taşımışlardı. Beşiktaş, İngiliz ekipleriyle oynadığı 18 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik, 8 yenilgi aldı.
 
UEFA Avrupa Ligi'nde 26 Şubat Perşembe günü saat 20:00'da başlayacak Beşiktaş-Liverpool maçı Star TV'den yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.