Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özel Görüşmesinden Öğretmen Atamalarına İlişkin Yeni Detaylar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Lideri Özel Görüşmesinden Öğretmen Atamalarına İlişkin Yeni Detaylar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesinden yeni detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel bu gün görüşme gerçekleştirdi. CHP tarafından gündeme getirilecek maddeler arasında öğretmen atamaları ve mülakat konusu da yer alıyordu. Öğretmen atamaları konusuyla ilgili yeni detayları Eğitim Bilimleri Uzmanı Cüneyt İltuş atama bekleyen öğretmenlerle sosyal medya aracılığıyla yaptığı sesli toplantıda görüşmeye ilişkin yeni detayları aktardı.

İddiaya göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel öğretmen atama ve mülakat konusuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a detaylı bir dosya iletti. 2023 Genel Seçimleri öncesinde verilen kamuda işe alımlarda mülakat kaldırılacak sözünü vurgulayarak atamalar da mülakatın kaldırılmasını talep etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyu yakından takip edeceklerini, gerekli çalışmaların yapılacağını ve Milli Eğitim Bakanıyla istişare edeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

3 Yorum