Erdoğan: ''20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Daha Atayacağız''

Erdoğan: ''20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Daha Atayacağız''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: ''20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Daha Atayacağız''

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezindeki toplantı solununda yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı programda 400 projeden oluşan 100 günlük eylem planının ilk aşamasını açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atayacaklarını söyledi.

100 günlük eylem planında ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye, turizmden gençlik ve spora birçok başlıktaki hedefler yer alıyor. Programda bütçe ve kamu maliyesiyle ilgili atılacak adımlar da bulunuyor.

Erdoğan, "Fiziki altyapıdaki gelişmelere rağmen eğitim öğretim içeriği konusunda arzu ettiğimiz yere gelemediğimizi biliyorum. Ülke genelinde 20 bin sözleşmeli öğretmen daha atıyoruz. 700 okulumuzu güvenlik yönetim sistemine entegra ediyoruz. Her okulumuzda en az bir polis memuru görevlendiriyoruz. Her okulun kendi şartları içinde geliştirilmesini sağlayacağız" dedi.

Mebpersonel.com Editörünün Notu:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu açıklamasında mevcut 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasından mı bahsediyor yoksa bu atamaya ek olarak 20 bin daha öğretmen atanacağını mı söylüyor net değil. Mebpersonel.com olarak bu belirsizliği MEB kaynakları üzerinden takip ederek siz okuyucularımızla en kısa sürede paylaşacağız.

20 BİN YENİ ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Erdoğan: ''20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Daha Atayacağız''

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.