İl dışı atama sonuçları bugün açıklanacak mı ?

İl dışı atama sonuçları bugün açıklanacak mı ?

Milli Eğitim Bakanlığı'nda görev yapan öğretmenlerin merak beklediği il dışı atama sonuçları bugün açıklanacak mı ? Detaylar haberimizde..

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı devlet okulların görev yapan kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler için il dışı atama sürecinde sona gelindi.

MEB personel genel müdürlüğü tarafından yayımalan il dışı atama duyurusuna göre il dışı atama için tercih süreci 6 Ağustos tarihinde başlamıştı. İl dışı atama kılavuzunda belirtilen şartları sağlayan kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler 10 Ağustos tarihine kadar MEBBİS sistemi üzerinden tercih işlemlerini yaptılar.

Yapılan başvuruda il dışı yer değişikliği yapmak isteyen öğretmen MEB personel genel müdürlüğü tarafından yayımlanan il dışı tercih edilebilecek okullardan maksimum 40 okul tercihinde bulunabildiler.

Yine MEB personel genel müdürlüğü tarafından yayımlanan atama takvimine göre il dışı atama sonuçları bugün açıklanacak  ancak saatlerin 21:33 olmasına rağmen şuana kadar herhangi bir açıklama yapıldı.

Önümüzdeki saatler içerisinde MEB personel genel müdürlüğü tarafından il dışı atama sonuçlarının açıklanması ve yer değiştirme işlemi gerçekleşen öğretmenlere sonuçlarının SMS sistemi ile bildirilmesi beklenmektedir.

Konuyla ilgili resmi bir açıklama olduğu an siz değerli okuyucularımız ile paylaşılacaktır.

İL DIŞI ATAMA SONUÇLARI CANLI TAKİP İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.