İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları 22 Haziran'a Kadar Sürecek.

İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları 22 Haziran'a Kadar Sürecek.

2016 il dışı yer değiştirme başvuruları MEBBİS sistemi üzerinden 22 Haziran 2016 tarihine kadar alınacak

Öğretmenlerin isteğe bağlı  2016 il dışı yer değiştirme başvuruları devam ediyor. 16 Haziran 2016 tarihinde başlayan il dışı yer değiştirme başvuruları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen 22 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek öğretmenlerin il dışı yer değiştirme başvuruları MEBBİS üzerinden kendi kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra sistem üzerinden tercihler yapılabilecektir

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından il dışı yer değiştirme başvuruların başladığı gün yayınlanan tercih edilebilecek Okul listelerinden tercih edilebilecek okullar branş branş ve il bazında toplu olarak aşağıdaki linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.

MEB 2016 İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME TERCİH EDİLEBİLECEK OKULLAR LİSTESİ

22 Haziran tarihinde bitecek olan il dışı yer değiştirme başvuruları sonuçları ise 27 Haziran 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı insan kaynakları Genel Müdürlüğü internet sayfasında TC kimlik numarası ile sonuçlara ulaşılabilecektir.

İl dışı yer değiştirme sonuçlarına göre ataması yapılan öğretmenler kendi kurumlarından ilişik kesme işlemlerini 28 Haziran 2016 tarihinden itibaren yapabileceklerdir bunun yanında atama sonucu başka bir okula yerleştirilen öğretmenler atama sonuçlarını iptal edemeyeceklerdir fakat geçmiş yıllarda kılavuzda yer almasına rağmen daha sonra yapılan duyurularda il dışı yer değiştirme sonuçları mazeret bildirip iptal edilmesine olanak sağlanmıştı.


il dışı yer değiştirme başvuru süreci ve sonuçları hakkındaki tüm gelişmeleri mebpersonel.com sitemizde anlık ve güncel olarak takip edebilirsiniz

www.mebpersonel.com / ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.