İl dışı yer değiştirme (tayin) sonuçları

İl dışı yer değiştirme (tayin) sonuçları

İl dışı yer değiştirme (tayin) sonuçları

İl dışı yer değiştirme (tayin) sonuçları  il dışı atama sonuçları  açıklanıyor 2015 İl Dışı Yer Değiştirme Sonuçları Açıklanıyorİl dışı tayin isteyen öğretmenler için  yer değiştirme işlemleri başvuruları  geçtiğimiz hafta başladı, dün sona erdi. 

2015 İl Dışı Yer Değiştirme Atamaları ise 10 Haziran 2015 Çarşamba Günü başlıyor. Peki 2015 İl Dışı Yer Değiştirme Atamaları hangi tarihler arasında olacak ve başvurular nereden yapılacak? 2015 İl Dışı Yer Değiştirme Atama Başvuruları 10-16 Haziran 2015 tarihleri arasında alınacak ve başvurular MEBBİS üzerinden olacak. 2015 İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları'na öğretmen kesiminden büyük bir kısmın başvuru yapacağı düşünülüyor. Atamaların ise 18 Haziran 2015 tarihinde yapılacağı açıklandı. 


Atamalarda zorunlu çalışmak zorunda olmayanlar ve bu zorunlulukları tamamlamış yada muaf olanlar 30 Eylül itibarıyla oldukları il içinde en az olarak 3 sene çalışma zamanını dolduranlar, iller arasında yer değiştirme dileğinde bulunabilecek.

Atamalar yapılırken 3 senelik zamanın hesabında sözleşmeli öğretmenlik ile asker öğretmenlikte dahil olmak üzere; eğitimcilerin kadrolarının yer aldığı ilde bizzat öğretmenlik yapmış olmaları gerekmektedir. 

Öğretmenlik yapmış oldukları sürelerin göznönüne alınarak 3 senelik zamanı doldurmuş olmaları aranacaktır. 

İl dışı yer değiştirme sonuçları açıklandığı an bu sayfada oalcak.  


İl dışı yer değiştirme sonuçları için tıklayınız( link aktif olacakyıt)

www.mebpersonel.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.