İstanbul İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları 2015

İstanbul İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları 2015

İstanbul İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları 2015

 İstanbul İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları 2015   2015 İl içi yer değiştirme sonuçları açıklanmaya başlandı. İl içi yer değiştirme sonuçlarını açıklayan il milli eğitim müdürlükleri anlık olarak  mebpersonel.com sayfamızda takip edebileceksniz. İstanbul  il milli eğitim müdürlüğü internet sayfasında'da 2015 il içi  yer değiştirme sonuçları listesinin açıklanması bekleniyor.

İstanbul  il içi yer değiştirme sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte diğer illermizide il içi yer değiştirme sonuçlarını açıklamaya başladı aşağıda ki haberimizde ise Türkiye geneli il içi yer değiştirme sonuçlarını açıklayan il milli eğitim müdürlükleri  ev il içi atama sonuçları sayfasında ki il içi yer değiştirme listelerine ulaşarak il içi atama sonuçlarına bakabileceksiniz.

İl içi yer değiştirme başvurları 20-26 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapıldı. Sonuçların açıklamayısla birlite il içi yer değiştirme sonuçlarına göre ilişik kesme işlemleri 15 Haziran 2015 Pazartes günü başlayacak. 

-İstanbul MEM İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları TIKLAYINIZ ( sonuçlar açıklandığı an aktif olacaktır)

-81 il Güncel İl İçi Atama Sonuçları İçin Tıklayınız


Şimdiden tüm okuyucularımıza il içi yer değiştirme sonuçlarının hayırlı uğurlu olması dileğimizle. Bir il içi yer değiştirme dönemini daha geride bırakırken mebpersonel.com ekibi olarak yine siz değerli okuyuculaırmızın yanında olduk. Böylece bir atama ve yer değiştirme döneminde daha en çok tercih edilen site olmanın verdiği gururla teşekkürlerimizi sunarken umarız il içi yer değiştirme sonuçları gönlünüzce gerçekleşir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.