MEB Bütçe Görüşmelerinde  Öğretmen Atamaları

MEB Bütçe Görüşmelerinde Öğretmen Atamaları

MEB Bütçe Görüşmelerinde Öğretmen Atamaları İçin

MEB Bütçe görüşmeleri bugün TBMM'de görüşülmeye başlandı. Bütçe görüşmelerin başlamasıyla birlikte atama bekleyen öğretmenler Öğretmen atamaları için seslerini duyurmak için twitterda #ButcedenOgretmeneAtama hashtagi başlığı altında 2022 yılında öğretmen atamaları konusunda öğretmen açığının kapılması isteniyor.

Öğretmen atamaları konusunda atılan twittlerden bazıları...

Sizlerden gelecek atama haberini büyük bir heyecanla beklemekteyiz. Açığı dikkate alarak 50 bin öğretmen ataması talep ediyoruz.

Bu gün varsak hayallerimizin, umutlarımızın varlığı iledir . Hayallerimizi gerçekleştirmemiz için sizlerin desteğini bekliyoruz . Bütçeden 50bin atama talep ediyoruz.

Toplumların uygarlık düzeyi öğretmene verdiği değerle ölçülür. ☆Sizlerden bu değeri görmek için @tcmeb 'e 2021 puanıyla 50 000 öğretmen ataması talep ediyoruz..

Öğretmen atamaları konusunda güncel ve hızlı haberi anından almak için mebpersonel.com sitemizi Takip Et özelliğini kullanabilirsiniz.

Bizler yeni nesil genç öğretmenler olarak devletimize hizmet etmek istiyoruz. Puanlarımız hazır, takvimimiz müsait. Devletimizden 50.000 atama talep ediyoruz.

Geleceğin güvencesi eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır. Bu yüzden 2021 KPSS puanları ile 50 bin atama yapılmasını talep ediyoruz.

Biz atama bekleyen öğretmenler henüz 2021 puanımıza yönelik ana atamamızı alamadık. Bizlerin bu sesine kulak vererek 50 bin atamayı gerçekleştirebilirsiniz.

Açılan sınıflarımızın alanın uzmanları tarafından doldurulmasını istiyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.