MEB'in Öğretmen Atama Mülakatları Bugün Tamamlandı

MEB'in Öğretmen Atama Mülakatları Bugün Tamamlandı

MEB'de öğretmen atamaları için 14 Nisandan beri gerçekleşen mülakatlar bugün tamamlandı.

 Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), önümüzdeki yaz atamasını yapacağı 20.000 sözleşmeli öğretmen için geçtiğimiz ay mülakatlara başlamıştı. Bakanlığın yaptığı mülakatlar bugün itibariyle sona erdi.

 İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan takvime göre öğretmen atamaları için mülakatlar 14 Nisan 2018 tarihinde başladı ve bugün tamamlandı. Atamalar için takvim şu an belli değil fakat sırada mülakat puanlarının açıklanması var.

 Bakanlık önümüzdeki bir kaç gün içinde mülakat puanlarını açıklayacak. Puanlar açıklandıktan sonra itiraz süreci başlayacak ve bu süreç de sona erince kesin puanlar açıklanmış olacak. Puanlar kesinleştikten sonra öğretmenler tercih yapacak ve atamalar gerçekleşecek.
 
 Atamalar gerçekleşince ilgili öğretmenler güvenlik soruşturmasından geçecek ve atandıkları il/ilçe MEM'de en geç Eylül ayında göreve başlayacak. Süreci yakından takip edip atama bekleyen öğretmenleri, eğitim camiasını ve değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Mebpersonel

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.