MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı Açıklaması-MebPersonel

MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı Açıklaması-MebPersonel

MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı İçin Açıklaması-MebPersonel

  MEB Müdür Yardımcılığı Sınavı İçin Açıklaması-MebPersonel Uzun süredir MEb tarafından beklenenen müdür yardımcılığı için sınav takvimi açıklandı. Meb tarafından müdür yardımcılığı sınavı için yapılan açıklamada Müdür yardımcılığı için sınav  tarihi 20 Mart 2016 olarak belirlendi. Ve müdür yardımcılığı için sınavı ise 32 ilde yapılacak. Müdür yardımcılığı sınav başvuruları ve bun baglı tüm gelişmleri mebpersonel.com'da bulabileceksiniz. 



İşte MEB tarafından yapılan o açıklama

2016 MEB Müdür Yardımcılığı Başvuru Kılavuzu Müdür Yardımcılığı Sınavı 20 Mart'ta Yapılacak.İşte O açıklama Bilindiği üzere, 06/10/2015 tarihli ve 29494 sayılı Resmi Gazete´ de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmelikle eğitim kurumu müdür yardımcılığına yapılacak görevlendirmeler için yazılı sınav yapılması hüküm altına alınmıştı. Söz konusu yazılı sınav 20/03/2016 tarihinde 32 il merkezinde yapılacaktır. Sınava ilişkin detaylar daha sonra duyurulacaktır.

Detaylar Geliyor...


Müdür Yardımcılığı Hazırlık Facebook Sayfasına Katılmak İçin Aşağıda ki resmi tıklayınız


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.