Öğretmenlerden Genel Müdüre Çığ Gibi Destek

Öğretmenlerden Genel Müdüre Çığ Gibi Destek

on Yılların en başarılı yönetimlerinden birini sürdüren MEB İK Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'ya sosyal medyada başlatılan karalama kampanyası boşa çıktı. Sosyal medyada konuyu sitemle dile getiren Hamza Aydoğdu'ya destek mesajları yağdı.

MEB İnsan kaynakları Genel Müdürü Sn. Hamza Aydoğdu bugüne kadar MEB ailesi içerisinde öğretmenlere en yakın olan onlarla sürekli irtibat halinde olan isim. Hamza Aydoğdu'nun bugün instagram hesabı üzerinden paylaştığı mesajına atama bekleyen öğretmen adayları büyük bir ilgi göstererek, 1000'den fazla yorumlarla Hamza Aydoğdu'na destek olduklarını içeren mesajlar attı. Her branştan öğretmen adayının takdirini ve sevgisini kazanan Aydoğdu, öğretmen adaylarının bu destek mesajlarına kendisi de kayıtsız kalmayarak yorumlarda cevap verdi.
 
İşte MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'nun İnstagram Paylaşımı ve gelen yorumlar.

Çok değerli arkadaşlar;bir konuda hepinizi aaydınlatmam gerekiyor:2 yıla yakındır ikgm görevin yürütüyorum; ilk günden bugüne kadar bize tevdi edilen görevi hakkıyla yapmaya çalışıyoruz;gelen herkesle randevulu randevusuz görüşüyoruz;öğretmen olduğumu hiç bir gün unutmadım,öğretmen olduüum için hep şükrettim...

Bugün bazı sitelere ingilizce öğretmenleri bir açıklama göndermiş;özet olarak gelen herkese mavi boncuk dağıttığımızı ve ihtiyaç olmayan alanlara bile atama yapılacağını söylediğimiz; ayrıca insanların duygularıyla oynadığımız yönünde. Bu kadar yoğun iş temposuna rağmen günde 4 grup arkadaşı ağırlayan bizlere atılan bu iftirayı duyunca bir öğretmen olarak üzüldüm; bu iftiralar ve asılsız ithamlar karşısında sadece insan olmanın bedeli bu olmamalı diyorum; gelen bütün arkadaşlar şahittir ki rakamların dışında hiçbir şey konuşulmamıştır; en iğrenç şeyin insanların umutlarıyla oynamak olduğunu defaatle söyleyen ve öğretmenleri vip karşılayan bir ekibe yapılan bu aşağılık ve iğrenç iftirayı şiddetle reddediyorumve bundan sonraki süreçte asli görevimiz olmayan bu kabullerin tekrarlanmayacağını siz değerli arkadaşlarımıza saygıyla duyuruyorum.


Gelen Yorumlardan bazıları Sizden önce kimse İKGM nedir bilmiyordu.. Sizden önce kimse yüzümüze bakmıyordu.. Sizden önce kimse bizden haberdan bile değildi.. Sizden önce sosyalci ataması yerlerdeydi..

SİZ İYİKİ VARSINIZ.. Teşekkürler 

Bu konular üzerine İngilizce Öğretmenleri ortak bildiri yayınladı.(tıklayınız ...)

14.01.2016 tarihinde MEB insan kaynakları genel müdürü Hamza Aydoğdu ile bölümümüz adına görüşülmüştür. Görüşme sonrası ufak bir durum değerlendirilmesi yapılmıştır. Amaçlarını hala anlayamadığımız kişi ya da kişiler görüşme sonrası kendi yorumlarını ve hayal güçlerini kullanarak sanki görüşmeyi kendileri yapmış edasıyla çirkin bir iftira ile branş savaşları başlatmış ve bölümümüzü kamuoyunda küçük düşürüp açık hedef haline getirmiştir. Yine üzülerek söylüyoruz ki Sevgili Müdürümüz Hamza Bey'e kadar uzanan, hem onu hem de bizleri üzen çirkin ve iftiralarla dolu bir haberin içinde kendimizi bulduk. Adımızın ve bölümümüzün böyle çirkin ve mesnetsiz iftiralarla anılması ve sevdiğimiz, saydığımız, değer verdiğimiz büyüklerimizin işin içine çekilmek istenmesini şiddetle kınıyoruz. Tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla, bu sürecin sonuna dek takipçisi olacağımızı belirtir ve adımızı kullanıp bizleri bu çirkin iftiralara çeken şahıslar ile gerektiğinde yasal haklarımızı sonuna kadar kullanacağımızı hatırlatırız. Bu kendilerine yapacağımız ilk ve son uyarıdır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. 

İngilizce Öğretmenleri 















   



   
   

Kamuajans

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.