Okul Öncesi Eğitimin Zorunlu Olmasını İstiyorlar

Okul Öncesi Eğitimin Zorunlu Olmasını İstiyorlar

21 bin Okul öncesi öğretmeni 2009 da başlayıp 2012 de sonlanan “zorunlu okul öncesi eğitimi” nin tekrar başlatılmasını ve mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar

 Okul öncesi eğitim temeldir. .Eğitimin, temeli okul öncesi eğitimdir. Okul öncesi eğitim zorunlu olsun sözü verildi tutulmasını bekliyoruz bu bizim hakkimizdir ve emeğimizdir. 2015 yılındayız teknoloji gelişiyor.Eğitimde gelişmeli okul öncesi eğitim zorunlu olsun bekliyoruz. Okul öncesi eğitimi temel eğitimdir.Okul öncesi eğitim ilk adımdır bu adım atlanmamalı.Okul öncesi eğitim ilk aşamadır.Okul öncesi eğitim en önemli basamaktır.

 

   Okul öncesi eğitim, eğitimin vazgeçilmezidir.Okul öncesi eğitim hem ilkokula hem hayata hazırlar. Eğitimde fırsat eşitliği için, her çocuk Okul öncesi eğitim alma hakkini sahiptir.Okul öncesine giden çocuklarla ayni seviyede okula başlaması için, okul öncesi eğitim şarttır.Her çocuk okul öncesi eğitim alsın diye okul öncesi eğitimin zorunlu olmasını  bekliyoruz. Emeklerimiz boşa gitmesin.Okul öncesi eğitimin zorunlu olmasını istemek ,okul öncesi öğretmenlerinin, okul öncesi öğrencilerinin ve velilerinin hakkıdır.

 

    Okul öncesi öğretmen adayı kalmak istemiyoruz. 21 bin mezunuz Okul öncesi öğretmen adaylarıyız.Her yıl 6 bin mezun oluyor.197 ülkeden zorunlu olmayan tek ülke Amerika. Amerika'da tüm fırsat sunulmuştur ve okul öncesi okullaşma oranı yüzde doksan dokuz.

    2009 da başlayan okul öncesi zorunlu proje 2012 de durduruldu.2014 de okul öncesi zorunlu proje tamamlanacaktı. Okul öncesi zorunlu olacak sözünün tutulmasını bekliyoruz.Okul öncesi eğitimin zorunlu olmasını  bekliyoruz. Okul öncesi olmazsa olmaz. Bir binanın temeli olmazsa çökerse, eğitimin temeli olmazsa da çöker.Eğitimde verimin artması için okul öncesi şarttır. Eğitimin temeli okul öncesi eğitimdir. 2014 te zorunlu olacak öğretmen ihtiyacı olacak diye bu bölümü okuduk.2015’ deyiz mağduruz.21 bin mezun ve ailesinin hayali ve umudu yıkıldı.

 

Okul Öncesi Aday Öğretmenleri

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.