Ziya Selçuk'un Talimatı: Ek Atama....

Ziya Selçuk'un Talimatı: Ek Atama....

Ziya Selçuk'un Talimatı: Ek Atama....

Ziya Selçuk'un Talimatı: Ek Atama....SON DAKİKA BAKAN ZİYA SELÇUK 20 BİN EK ATAMA MÜJDESİNİ VERDİ AYRINLAR İÇİN TIKLAYINIZ  Bilindiği üzere son günlerde atama bekleyen öğretmen adaylarını ek atama haberleri heyecanlandırıyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen atamasının mülakatlarına giren adayların yetkililerden aldıkları ek öğretmen ataması haberleri ve bizzat Sn Bakan Ziya Selçuk'tan alınan ek atama müjdeleri Nisan ayında MEB'den ek atama duyurusunun geleceğini gösteriyor. 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması bilindiği üzere 18 Mart'ta tamamlanacak. 18 Mart'ta 20 bin sözleşmeli öğretmen daha MEB ailesine katılacak. 18 Mart'tan sonra ek atama sürecine gireceğiz. Ek atamanın olacağına kesin gözüyle bakılıyor fakat ne kadar ek atama olacağı hala muallakta. Sosyal medyada atama bekleyen öğretmen gruplarından alınan bilgilere ve paylaşılan gönderilere göre ek atama sayısının 20 bin olacağı konuşuluyor.

  1. SON DAKİKA BAKAN ZİYA SELÇUK 20 BİN EK ATAMA MÜJDESİNİ VERDİ AYRINLAR İÇİN TIKLAYINIZ 


MEB Öğretmenler Atama Platformu (MÖAP) grubunda paylaşılacan bir gönderiye göre Bakan Sn Ziya Selçuk'un talimatı ile ek atamanın yapılacağı iddia edildi. 

İşte Facebook MEB Öğretmen Atama Platformu (MÖAP) grubunda paylaşılan ve gündeme oturan o gönderi:

Bugün Erzurum 9.30 mülakatina katilan bir kaç hocamiza komisyon üyeleri tarafından ek atamanın olacagi söylendi.Hatta bu yönde sayın bakanımızın talimatı da olmuş. Herkesi ilgilendiren bu hassas konuda umarim bilgi dogrudur.Hepimiz için hayırlısı inşallah.

Ziya Selçuk'un Talimatı: Ek Atama....

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.