BU TABLO SİZE ZEVK Mİ VERİYOR?

BU TABLO SİZE ZEVK Mİ VERİYOR?

BU TABLO SİZE ZEVK Mİ VERİYOR?

 

 Milli Eğitim Bakanlığının yeni uygulamalarının artısı eksisi bir tarafa ki bunu tanımlayacak olsak "Türkler Çıldırmış Olmalı" tabirini yakıştırabiliriz. E-OKUL sistemi faciası, okul yöneticileri ile halkı karşı karşıya getirmiştir. Nakiller neden açılmadı hala? Gelen bu çocuklar hangi sınıfa yerleşecek? Kim gitti bu sınıflardan? Kim gelebilecek? Bu soruların cevabı ne zaman verilecek?

Okul yöneticileri kendilerini sıcak savaş ortamında buldular. Eskiden barış vardı huzur vardı istikrar vardı. Şimdi savaş halindeyiz. Veliyle savaşıyoruz. Öğretmenlerle savaşıyoruz. Öğrencilerle savaşıyoruz. Bir de Milli Eğitimle savaşıyoruz.

Yetkililere sesleniyoruz. Ne yapacaksanız yapın artık. Yapmayacaksanız bırakın be kardeşim. Bu memleketin çocuklarına fazla zarar vermeden bırakın.  Yok bunların sebebini okul yöneticileri ve öğretmenler olarak görüyorsanız topyekün bizi gönderin. 50 bin sınıf öğretmenini açığa çıkaracaksın öğretmen fazlam var diye dert yanacaksın. Olacak iş değil. Beşinci sınıfları branş öğretmenlerine emanet edeceksin öğretmenim yok diye dert yanacaksın. Dert yanan yetkililer değil zaten. Hatta umurlarında bile değil. Sanıyorlar ki bu işler emirle yürüyor.

Seçmeli dersler bir curcuna. Sınıflar curcuna. Yerine göre balık istifi oldu sınıflar. Yerine göre öğrenci bulamıyor okullar.

Sayın başbakanım. Acilen bir neşter gerekiyor. Kime vuracaksanız nereye vuracaksanız vurun artık.

 

Okul Yöneticileri Dayanışma Derneği

                               OY-DER


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.